Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prenosio na društvenim mrežama

Muškarac iz Splita prijetio moliteljima: 'Glava vam i služi samo da bi je se odsjeklo'

Molitelji u Splitu ponovno na koljenima
Foto: Ivana Ivanovic/PIXSELL
1/2
06.01.2024.
u 18:36

Kako piše Slobodna Dalmacija, nikad prije na Peristilu nije bilo većih incidenata, a ovu su prijetnju organizatori molitve odmah  prijavili policiji.

Prva je subota u mjesecu, te su se tradicionalno muškarci diljem zemlje zaputili na trgove i molili krunicu. Međutim, danas je cijela priča dobila novu dimenziju kada se muškarac iz Splita obrušio na molitelje na splitskom Peristilu, svoje je reakcije prijenosom uživo zabilježio na društvenim mrežama. 

Vidim li vas tu i tuda još koji put, poslat ću žandarmerijsku konjicu da vas sasiječe sabljama." Malo potom dodao je: "Odiozno i odbojno", a da ne bi bilo zabune, ponovio je još jednom: "Glava vam i služi samo da bi je se odsjeklo.", bile su neke od reakcija.

Kako piše Slobodna Dalmacija, nikad prije na Peristilu nije bilo većih incidenata, a ovu su prijetnju organizatori molitve odmah  prijavili policiji. 

POVEZANI ČLANCI:

VIDEO: Molitelji kleče uz molitvu na glavnom gradskom trgu u Zagrebu

Komentara 30

ED
edgar2
19:00 06.01.2024.

Ruganje i posramljivanje počelo je onda kada su mediji (a onda i javnost) počeli molitelje nazivati "klečavcima" čak i na javnoj televiziji...neki portali i danas to još čine, dok one druge nazivaju posve neopravdano "protuprosvjednici"...

Avatar Adminjetrica
Adminjetrica
19:08 06.01.2024.

Poznata levičarska tolerancija i miroljubivost.

ST
Startrack
19:42 06.01.2024.

Reko "poslace Zandarmeriju". Bice bivsi brat Srbin?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije