Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 159
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ne možeš ne pitati...

Monika dukata vrijedna

Monika
Foto: Rajko Polić
1/7
03.08.2017.
u 13:18

I šećer na kraju – energiju skuplja kao nogometašica Dinama

Gledam uz jutarnju kavicu, mlada djevojka dostavljački kamion vrti oko malog prsta, vadi rudle, trpa pakete mlijeka, praši s robom kao na romobilu. Ne možeš ne pitati...

Vozačku kvalifikaciju stekla je sa 17 godina (još nema ni 20), vozi za Miru Rosu koji je sada dostavljački kooperant obiteljske firme, nekad Rajićeva carstva Dukata. Gledajući je – dukata pravih zlatnih upravo je vrijedna ona.

I šećer na kraju – energiju skuplja kao nogometašica Dinama, ništa joj nije teško i ne pati od kafićke malodušne mladenačke rasprave u koju zemlju zbrisati.

Komentara 1

OB
ObrenM
19:49 03.08.2017.

Jeli i ova dvocijevka?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije