Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zagrebački festival

Kristijan Rahimovski i dalje na prvom mjestu

web
Foto: ''
02.01.2014.
u 16:39

Značajne skokove zabilježili su Mario Huljev s pjesmom Budi tu te Massimo i njegova Krug u žitu

Već drugi tjedan zaredom, Kristijan Rahimovski nalazi se na prvom mjestu top liste ovogodišnjeg Zagrebačkog festivala! Njegova Postoji li mjesto najemitiranija je od svih 18 pjesama s Festivala, dok drugo mjesto drži Neno Belan s Anđela, anđele, a duet Antonije Šole i Žere iz Crvene Jabuke Svaki dan je put popeo se na treće mjesto.

Značajne skokove zabilježili su Mario Huljev s pjesmom Budi tu te Massimo i njegova Krug u žitu. Također, posebno veseli afirmacija pjesama Zagrebačkog festivala na HR TOP 40, službenoj nacionalnoj listi domaćih singlova, a to su, već spomenuti Kristijan Rahimovski, Neno Belan i Antonija Šola & Žera te ENI – Ljudi, Nola – Nikad, Dalmatino – Zoven se jugo, Leteći Odred – Volim te još, Mario Huljev – Budi tu, Adastra – Samo s tobom, Vanna – Kada prijatelja gubim i Massimo – Krug u žitu.

Kristijan Rahimovski ne krije iznenađenje i oduševljenje svojim plasmanom na top listi:

- Moja izdavačka kuća Hit Records, producent Igor Ivanović i ja znali smo da je pjesma iskrena, ali zaista nismo očekivali da će u tako kratkom roku pronaći put do srca slušatelja. To je za mene najveća nagrada. Također, iznimno sam ponosan i sretan što ću imati priliku nastupiti pored velikih domaćih imena na festivalu sa tako bogatom tradicijom. Zagrebačko sam dijete i nastup pred svojom publikom, u svom gradu vidim kao najbolji način za započeti novu 2014. Godinu. Moram priznati da po prvi put u životu imam veliku tremu, ali onu pozitivnu, naravno. Uvjeren sam da će, u budućnosti, Zagrebački festival biti nositelj svega dobroga u domaćoj glazbi i dati nadu mladim autorima poput mene da se kvalitetnim radom mogu postizati značajni uspjesi. Vidimo se na Festivalu!, rekao je Rahimovski.

Osamnaest novih pjesama Zagrebačkog festivala moći ćete poslušati uživo 18. siječnja u Hypo Event Centru uz izravan televizijski prijenos na 2. programu HTV-a. Publika i dalje može glasati za svoje favorite na webu www.zagrebacki-festival.hr, Facebooku (www.facebook.com/zagrebackifestival) i putem smartphone aplikacije Zagrebačkog festivala…

>> Kristijan Rahimovski najemitiraniji, slijede Neno Belan i Nola!

Komentara 1

ĆA
ćaćaća
18:13 02.01.2014.

broj komentara pokazuje koga zanimaju ovi kvaziumjetnici...:))

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije