Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 31
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sve besplatno

Koncerti na otvorenom i radionice na Park-in-Zagreb

ribnjak
arhivska fotografija
26.06.2013.
u 13:44

Festival traje 10 dana, do 6. srpnja, a održat će se i književna predstavljanja, predstave, do “Čovječe, ne ljuti se” s figurama ljudi

Zagrebački ljetni festival kulture Park in Zagreb počinje danas u parku Ribnjak i traje do 6. srpnja. Besplatne radionice od capoeire, happy hoopa, yoge i didgeridooa do kineske kaligrafije, ruskog jezika ili japanske umjetnosti očekuju sve posjetitelje, dok su večernji sati rezervirani za koncerte na otvorenom od 20 do 22 sata.

Već danas svira Mangroove, sutra su na redu Sane, u petak je Pink Studio, u subotu Sick Swing Orchestra, dok se detaljni glazbeni program može vidjeti i na stranici www.parkinzagreb.com. Svi koncerti su besplatni. Uz radionice i koncerte bit će i književna predstavljanja i publici će svoja djela predstaviti Boris Perić, Krešimir Mišak, Dorta Jagić, Filip Žganjar, Enver Krivac, Merita Arslani, Zdravko Zima, Stjepo Martinović te ženski književni val s autoricama Suzanom Matić, Ivom Ušćumlić Gretić, Ksenijom Kušec, Karmelom Špoljarić, Vesnom Šoštarić te Oljom Runjić.

U kazališnom dijelu programa izvodit će se pet predstava, od Sumraka akrobata do Sabora svraka. Prikladno ulasku Hrvatske u EU, u subotu 29. lipnja i 3. srpnja predstavit će se EU projekti “Nove vještine danas za posao sutra” i “Danas učim, sutra radim” te panel radionice “Zaustavimo trgovanje ljudima” kao i radionicu s ciljem prevencije nasilja u adolescentskim vezama “Kvalitetne adolescentske veze”. A kao i prijašnjih godina, i ove se održava igra za sve dobne skupine, “Čovječe, ne ljuti se” s figurama ljudi, ali i turnir u graničaru.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije