Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 21
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ljetno kino gradec

Kino pod milijun zvjezdica otvara 'Tko pjeva, zlo ne misli'

ljetno kino gradec
Goran Stanzl/PIXSELL
31.07.2013.
u 13:14

Ulaz je, naravno, besplatan, a prije svake projekcije vrtjet će se jedna epizoda kultnog profesora Baltazara.

Kino pod milijun zvijezda moto je Ljetnog kina Gradec koje četvrti put počinje 1. kolovoza. “Tko pjeva zlo ne misli”, “Svećenikova djeca”, izraelski, španjolski, francuski i danski filmovi, izbor filmova s Motovun film festivala... samo je dio poslastica koje očekuju posjetitelje Ljetnog kina Gradec u organizaciji Kraljeva ulica. 

– Novost su od ove godine i ponoćne projekcije u sklopu takozvanog walk in kina. Kako se ne bi u ponoć smetalo stanarima Gornjeg grada, projekcije će se u to doba slušati putem slušalica mobitela. Mobitel mora imati radioprijamnik na kojem će uhvatiti točno određenu frekvenciju i tako slušati film, a gledat će ga na platnu – objasnio je Karlo Matić iz organizacije. 

Ulaz je, naravno, besplatan, a prije svake projekcije vrtjet će se jedna epizoda kultnog profesora Baltazara. Dijeljenje doživljaja iz Ljetnog kina Gradec na društvenim mrežama bit će omogućeno putem besplatnog wi-fija. 

– U pauzama filmova građani će se moći zabavljati na ping pong stolu i bit će organizirane nagradne igre – dodaje Matić. 

Također, u ovo kino dopušten je ulaz kućnim ljubimcima, dapače dobrodošli su, a ima mjesta i za odlaganje bicikla. Možete se ugodno smjestiti na jedan od 250 stolaca ili na deku na travi. Najbolje je da se deka ponese u vlastitom aranžmanu, a jedna od opcija svakako je i kauč, kao što su se prošle godine dosjetila trojica Zagrepčana te ga donijela, a potom i ostavila u Ljetnom kinu Gradec. Kino završava prvog rujna projekcijom filma “Svećenikova djeca”, a osim u Cityju, raspored projekcija može se vidjeti i putem web-stranice www.ljetnokinogradec.com ili Facebooka.

>>Počinje četvrta sezona Ljetnog Kina Gradec

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije