Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 32
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sloga u susjedstvu

Kad su susjedi složni... Pogledajte ovaj neboder na zagrebačkim Ravnicama

Facebook
24.12.2018.
u 08:58

Na Facebook grupi Zakaj volim Zagreb, objavljena je fotografija jedne strane nebodera na kojoj je vidljivo kako su stanari ukrasili svoje balkone raznim bojama lampica, što je rezultiralo prekrasnim osvjetljenjem cijele zgrade.

Imati susjede s kojima se možete sve lijepo dogovoriti i živjeti u skladu i harmoniji, nije nimalo mala stvar. 

A koliko su složni i kakvi su rezultati takvih dobrosusjedskih odnosa pokazalo se na primjeru stanovnika u Albrechtovoj ulici u zagrebačkim Ravnicama. 

Foto: Facebook/ Naš potok

Na Facebook grupi Zakaj volim Zagreb objavljena je fotografija jedne strane nebodera na kojoj je vidljivo kako su stanari ukrasili svoje balkone raznim bojama lampica, što je rezultiralo prekrasnim osvjetljenjem cijele zgrade.

Pogledajte i galeriju Božićna priča obitelji Salaj

1/28

Već pola sata nakon objave fotografije post je komentiran više od 60 puta, a sve uz blagdansko ozračje i čestitke susjedima na prekrasnoj ideji i slozi i u nadi da će biti više ovakvih lijepih primjera. 

Pogledajte i video Neustrašivi nebeski hodači na visini od 40 metara između dva nebodera

 
Ključne riječi

Komentara 23

Avatar Maxich
Maxich
13:06 24.12.2018.

Lijepo i za svaku pohvalu! Zgrada u kojoj živim pretvara se u ruglo jer nema organizacije. Sram me kad mi netko dolazi u goste pa mora proći kroz stubište u kojem nedostaju pločice, nema rampe, nerijetko se koje pseto pose*e pred liftom, na ogladalu lifta hračak, ma fuj, odvratno nešto. I to unatoč kamerama u liftu. O novoj fasadi mogu samo sanjati. Radije bih suživot s ovakvim ljudima iz članka. I uopće nije kičasto, napravljeno je jednostavno i s ukusom.

Avatar Bond007
Bond007
15:10 24.12.2018.

Jako lijepo ! U centru grada su najgori susjedi,...

Avatar Mladen_Podnar
Mladen_Podnar
11:47 24.12.2018.

O moj Bože kakvih sve komentara!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije