Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DUGAVE

Policija razjasnila incident u ZET-ovu busu: Evo što se sve događalo

Napad u ZET-ovom busu
Foto: Marin Tironi/PIXSELL
1/4
31.07.2019.
u 16:44

Tijekom kriminalističkog istraživanja utvrđeno je kako je 23-godišnjak bio pod utjecajem alkohola, objavila je policija.

Zagrebačka policija oglasila se o incidentu koji se dogodio u utorka u večernjim satima u ZET-ovom autobusu koji je prometovao na relaciji Glavni kolodvor - Dugave.

U tom se autobusu nalazi 23-godišnji tražitelj azila koji je bio u društvu 20-godišnjaka, također tražitelja azila.

- U isto vrijeme se u autobusu nalazio 20-godišnjak u društvu svoja dva prijatelja. Tijekom vožnje 23-godišnji tražitelj međunarodne zaštite verbalno se sukobio s 20-godišnjakom koji je tijekom prepirke i dobacivanja raznih uvreda od strane 23-godišnjaka primijetio da isti sa sobom u vrećici ima škare zbog čega je odlučio ne prilaziti mu.

Foto: Ilustracija/Marin Tironi/PIXSELL

Po presretanju i zaustavljanju autobusa po policijski službenicima, na jednoj od stanica, sva petorica muškaraca su izašla van nakon čega su zajedno s policijskim službenicima pristupili u službene prostorije na kriminalističko istraživanje radi utvrđivanja okolnosti događaja.

Tijekom kriminalističkog istraživanja utvrđeno je kako je 23-godišnjak bio pod utjecajem alkohola( 0,5 g/kg) dok je nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja zbog sumnje u počinjenje prekršaja iz članka 6.  Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira doveden na prekršajni sud - stoji u priopćenju.

Ključne riječi

Komentara 176

Avatar hvala_što_pušite
hvala_što_pušite
08:28 31.07.2019.

ponavljam ,Mađari nemaju taj problem...zašto ga mi imamo???

Avatar Mi ili Oni
Mi ili Oni
08:15 31.07.2019.

Zahvalite odredjenin lobijima koji non stop vrse pritisak na domoljube, vladu, policiju i desnicare opcenito. Zahvalite Beri, Sdp-u i Indexu. Bit ce joa gore.

DO
Dolinski
08:39 31.07.2019.

Naš bližnji je među nama, samohrana majka iz susjedstva, usamljeni starac - to ovi humanitarci zaboravljaju da prije nego što se zauzmu za migrante koji su ovdje u prolazu, neka se zauzmu za svoje bližnje, kad već žele pomagati

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije