Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Građane šokirali iznosi na uplatnicama, evo što kaže plinara

Građane šokirali iznosi na uplatnicama, evo što kaže plinara

Nabavna cijena prirodnog plina u Europi skočila je 250 posto, u Njemačkoj je on nikad skuplji, a irska vlada plaćat će ga svojim građanima... Neki su to od naslova koji zadaju muke onima koji se griju na plin, a sezona je tek počela. Ministar gospodarstva Tomislav Ćorić nedavno je smirio javnost kazavši da poskupljenja koja haraju Europom u nas neće biti, barem ne do 31. ožujka iduće godine, no Zagrepčani nam se žale da su im u sandučiće stigli, blago rečeno, čudni računi za plin. Među njima je i umirovljenik Ante kojega su iznosi na uplatnicama što ih je dobio za srpanj i kolovoz, kaže, šokirali.
13. listopada 2021. u 09:08 34 komentara 41704 prikaza

Nabavna cijena prirodnog plina u Europi skočila je 250 posto, u Njemačkoj je on nikad skuplji, a irska vlada plaćat će ga svojim građanima... Neki su to od naslova koji zadaju muke onima koji se griju na plin, a sezona je tek počela. Ministar gospodarstva Tomislav Ćorić nedavno je smirio javnost kazavši da poskupljenja koja haraju Europom u nas neće biti, barem ne do 31. ožujka iduće godine, no Zagrepčani nam se žale da su im u sandučiće stigli, blago rečeno, čudni računi za plin.

PROBLEMATIČNE IZMJENE
Doznajemo: Liječnici će oduzimati vozačke dozvole, MUP odbio njihove žalbe da nisu cinkaroši
REAKCIJE NA ZAKON
Uber, Glovo i Bolt za Večernji komentirali najavu regulacije rada, javio se i poslodavac: 'To je siva zona'
Rafale
DOZNAJEMO
Prvih 12 hrvatskih pilota ide na obuku za avione Rafale
 • pavlov:

  Znači u Hrvatskoj tvrtke mogu poslati račune kakve žele, ako se korisnik usluge ne žali, oglušio se, to automatski znači da se slaže sa (bilokakvim) iznosom na računu. A ako ne plati poslije slijede troškovi ovrhe itd..... Neka tvrtka proba ... prikaži još! poslovati tako u Njemačkoj ili sl. uređenoj državi EU-a!!!!!

 • hiohio:

  To je namjerno poslano , poslije dijele lovu od onih koji plate takve račune.

 • Avatar bosanac1951
  bosanac1951:

  Prije dvadesetak dana dobijem račun od GPz na cca 2.200 kn...Pogledam obračun i svoje zapise ( svakg prvoga u mjesecu sam očitavam i bilježim )....I vidim da su mi proizvoljno "očitali" potrošnju....Uputim istoga dana žalbu sa obrazloženjem u detalje... Nakon ... prikaži još!kon par dana stiže mi novi račun na 380, 00 kn !!