Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 65
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Na terenu sa stanovnicima

Gračancima je nova žičara donijela samo probleme, nazivaju je 'svemirskim brodom'

10.03.2022.
u 21:10

Kako nam govore u Gračanima, nogostupa u Gračanskom Dolju nema, a promet je, zahvaljući novom zdanju, gušći nego ikad. Desetak tisuća vozila dnevno prođe Gračanskom cestom, a 250 vanjskih parkirnih mjesta oko "svemirskog broda" te 200 u garaži ni blizu nije dovoljno da se smjeste automobili svih onih koji bi htjeli u vožnju gondolama na vrh. Pet tisuća ljudi, procjena je lokalaca, skupilo se prvi dan rada žičare u njihovu kvartu koji inače broji oko sedam tisuća stanovnika.

Ključne riječi

Komentara 6

BS
@bserver
23:47 10.03.2022.

Koješta!

PA
Pahor
10:14 11.03.2022.

U normalnim drzavama kriminalce zatvaraju, kod nas im izlaze u susret i mijenjaju zakone kako bi zicara mogla ororaditi. Ministar Beroš mrtav hladan potpise zakon po kojemu strojarnica nije postrojenje nego prometnica i moze buciti koliko god zeli. Umjesto da ih se prisili da poprave traljavo napravljen posao tri puta preplacen, jos ih se tetosi. Bas sramotno

UZ
uzdravlje
07:46 11.03.2022.

Boze, na sto su spiskali toliku lovu? Pa ovo ne vrijedi ni desetinu potrosenog novca.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?