Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Silvestrovo se zahuktava

FOTO VIDEO: Tomašević ponovno pleše i pjeva, a za Novu godinu ima posebnu poruku za Zagrepčane

Zagreb: Najmlađi Zagrepčani proslavili dječju Novu godinu na Cvjetnom trgu
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/11
31.12.2023.
u 13:53

Zagrepčanima je Tomašević u 2024. zaželio zdravlja, mira i ljubavi

Metropola se lagano zagrijava za još jedan nezaboravan doček Nove godine koji na Trgu starta u 19 sati. Zagrebački gradonačelnik Tomislav Tomašević pridružio se dobrom štimungom pa je na Cvjetnom trgu ponovno demonstrirao svoje plesačke i pjevačke sposobnosti.

Na pozornici se pridružio Dini Jelusiću i plesačicama te s njima u sklopu dječjeg dočeka Nove otpjevao "Under the bridge", bezvremenski hit grupe Red Hot Chili Peppers, nakon čega se obratio medijima, a plesao je na Mineine vrapce i komarce. 

–Tko je na javnoj funkciji, mora biti spreman da se povremeno osramoti, a pogotovo onaj tko se prima mikrofona na karaokama, a nije profesionalni pjevač- komentirao je svoj nastup smijući se gradonačelnik. 

–Otpad i promet najveći su problemi u Zagrebu i u 2024. ćemo se fokusirati da ih riješimo. Iduće godine krećemo i u realizaciju kapitalnih projekata poput tramvajske pruge Heinzelovom i Sarajevskom, gradimo bazen u Španskom, obnovit ćemo Dom sportova, Kono Europu, Kranjčevićevu, kreće i Paromlin - najavljuje Tomašević. Zagrepčanima je Tomašević u 2024. zaželio zdravlja, mira i ljubavi. 

–Iduće godine želim da Zagreb nema problem s neupisanom djecom u vrtiće, ulažemo u sportsku infrastrukturu i kulturne ustanove. Odvoz će biti bolji, zapošljavaju se novi ljudi, a stiže nam i još kamiona. Neke stvari idu sporije no što bih htio, no mislim da Zagreb ide u dobrom smjeru. Jakuševec je trenutno najveći problem, više sam puta opisivao zašto je dinamika sporan, no dozvoliti to neću, idući mjesec predstavljamo studiju i idemo dalje - najavio je Tomašević. Komentirao je i svoju plaću od 2300 eura, no hoće li rasti, ne zna. 

Večeras u 20 sati Tomašević kreće u obilazak hitnih službi i beskućnika nakon čega će doći na Trg, a sigurnost Adventa je na visokoj razini. Prema podacima kojima raspolaže, gradonačelnik predviđa da će broj posjetitelja premašiti onaj iz rekordne 2019. 

Komentara 24

Avatar Zavratnica
Zavratnica
14:24 31.12.2023.

Tomašević je na idućim izborima svoje otpjevao i otplesao. Grad nikada nije bio zapušteniji i prljaviji nego za vrijeme diletanata i klošara iz MOŽEMO.

CA
cavecanem
14:46 31.12.2023.

I noćas će Jakuševec zamirisati ….

VE
vecernjitip2
14:45 31.12.2023.

ajme koji jado...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije