Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'VESELO' NA VELESAJMU

Vozači pobjesnili na posjetitelje Interlibera, ostavljali im poruke na autima: 'Džabe vam knjige...'

Foto: Facebook
1/4
12.11.2022.
u 19:32

Podsjetimo, Interliber traje još večeras i sutra, a iako je Zagrebački velesajam osigurao besplatno parkiranje, neke ni to nije sprječilo u kreativnom parkiranju.

Od utorka do sutra na Zagrebačkom velesajmu konačno se u punoj snazi, veličini i gužvi vratio najveći međunarodni sajam knjiga u Hrvatskoj. Očekivano, svima omiljeni Interliber izazvao je velik interes Zagrepčana i njihovih posjetitelja koji su ovaj tjedan, a pogotovo jučer i danas pohrlili po poznate naslove po popularnim cijenama.

Izazvalo je to popriličan kaos u prometu i parkingu, ali i "počupalo" živce obližnjim stanarima koji su odlučili uzeti stvar u svoje ruke i "naučiti" vozače koji nisu marili kako će parkirati vrijednu lekciju.

Facebookom su se počele širiti fotografije "bisera" u parkiranju. Jedan je vozač svojim limenim ljubimcem odlučio stati pred ulaz u skladište pa mu je netko stručno zapakirao auto u foliju i na velikom kartonu ostavio natpis "Kako da je uđem u skladište?". To se pitanje vozač, vjerojatno nije pitao.

Pravi osvrt na dio publike Interlibera ostavio je netko pod brisačem automobila koji je blokirao pristup kamionu.

"Džabe vam knjige kad ste glupi ‘ko ku**c. Hvala što ste nam zapriječili ulaz u kamion, netko i radi dok se vi naslikavate” pisalo je na poruci.

Podsjetimo, Interliber traje još večeras i sutra, a iako je Zagrebački velesajam osigurao besplatno parkiranje, neke ni to nije sprječilo u kreativnom parkiranju.

>> VIDEO: Večernjakova akcija čišćenja u sklopu projekta "Rezolucija Zemlja"

Ključne riječi

Komentara 17

HR
Hrast
22:40 12.11.2022.

Bravo za poruke. To se zove građanski odgoj na licu mjesta. Vrlo jednostavno. Bravo.

TE
Testera
12:32 13.11.2022.

U uređenim zemljama mora stajati da je tu zabranjeno parkiranje a u protivnom se može koristiti. Ne mora vozač razmišljati da li je skladište u funkciji ili ne a tamo ništa ne piše.

RA
Ramajana
18:19 13.11.2022.

Nagrdi kola? Mogla su i gore proć'.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije