Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U RAKITJU

Drska krađa u Zagrebu: Provalio u kuću i ukrao nakit u vrijednosti oko 36 000 eura

Foto: Policijska uprava zagrebačka
1/3
07.03.2024.
u 12:57

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja zagrebački policajci su osumnjičene muškarce predali pritvorskom nadzorniku dok je posebno izvješće podnijeto Općinskom državnom odvjetništvu u Novom Zagrebu

Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad 28-godišnjakom i 26-godišnjakom zbog sumnje da je 28-godišnjak sam počinio kazneno djelo „Teška krađa“ provaljivanjem te da su zajedno počinili kazneno djelo „Teške krađe“ provaljivanjem u pokušaju.Materijalna šteta počinjena ovim kaznenim djelima iznosi 36.000 eura. Naime, sumnja se da je 28-godišnjak tijekom prosinca prošle godine provalio u kuću u Rakitju.

– S ciljem oduzimanja i protupravnog prisvajanja tuđe pokretne stvari, osobnim automobilom došao u Novačku ulicu u Rakitju gdje je potom provalio u kuću 59-godišnjaka iz koje je otuđio veću količinu raznog nakita – priopćili su u priopćenju koji je objavljen na stranicama Policijske uprave zagrebačke.

VEZANI ČLANCI:

Provedenim kriminalističkim istraživanjem je, također, potvrđena sumnja da su dvojica osumnjičenih muškaraca tijekom prosinca prošle godine, isto tako s ciljem oduzimanja i protupravnog prisvajanja tuđe pokretne stvari, osobnim automobilom došli u Ulicu Mate Lovraka u zagrebačkoj Dubravi gdje su u stambenoj zgradi pokušali provaliti u stan.

Međutim, od krađe i provaljivanja su odustali pa su se udaljili s navedene adrese. Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja zagrebački policajci su osumnjičene muškarce predali pritvorskom nadzorniku dok je posebno izvješće podnijeto Općinskom državnom odvjetništvu u Novom Zagrebu.

FOTO: Mladić (26) osumnjičen za ubojstvo oca pušten iz bolnice

1/6

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije