Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POMOGLI OBITELJI

Drama na zagrebačkim ulicama: Policajci do bolnice dopratili ženu u trudovima, rodila 9 minuta kasnije

Zagreb: Zbog posjeta turskog predsjednika Erdogana u centru grada stvaraju se prometne gužve
Foto: Lovro Domitrovic/PIXSELL
1/3
21.11.2022.
u 17:57

Ponosni otac kasnije je i nazvao policajce koji su se u bolnici raspitivali je li porod prošao u redu te im se od srca zahvalio

Prava drama dogodila se jučer na zagrebačkim ulicama za vrijeme smjene policajaca Ante Marića i Marka Faltaka. Dok su obavljali svoje redovne dužnosti, iz susjednog automobila uzviknuo im je Perica Vidović, čija je supruga rađala.

-  Žena mi rađa! Pomozite nam, na putu smo za bolnicu, a gužva je - zamolio je Vidović policajce, na što su policajci promptno reagirali. Brzo su uključili svjetlosne i zvučne signale te se krenuli s obitelji Vidović probijati kroz jutarnju gužvu.

- Dok smo se probijali, već smo razgovarali šta ćemo ako ne stignemo na vrijeme. Nije uopće bilo upitno, pomogli bismo i pri porodu, nekako bismo to uz pomoć Hitne obavili - prepričao je za Jutarnji list Ante Marić. 

Dolaskom pred bolnicu, Vidović je počeo vikati na što je medicinska sestra brzo istrčala iz zgrade i trudnicu uvezla u bolnicu. Obitelj koja je čekala peto dijete imala je veliku sreću - jer su pred bolnicu stigli u 10.20 sati, a samo devet minuta nakon na svijet im je stigla djevojčica.

- Puno sam proživio u praksi u svojih 15 godina službe. Nakupi se svačega, i lijepog i ružnog, ali ovakvi ti trenuci daju poticaj i osjećaj zadovoljstva zbog onog čime se baviš - ispričao je policajac Marić. 

Ponosni otac kasnije je i nazvao policajce koji su se u bolnici raspitivali je li porod prošao u redu te im se od srca zahvalio. 

- Ovo nam je peta kći. Žena već ima iskustva i znala je da je porod blizu, a na cesti gužva. Već sam gledao otraga gdje su sjedalice gdje bih ju stavio i sam porodio ako će trebati, a onda je žena vidjela policijsko vozilo. Pravo je čudo što smo na njih naletjeli jer ne želim ni zamisliti što bi bilo da nismo - zaključio je Vidović.

>> VIDEO Četrnaestogodišnja papiga Pearl obožava plesati na hitove Metallice! 😎

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar kvasac60
kvasac60
18:31 21.11.2022.

Čokoladni.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije