Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 89
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
etno ritam

Dočekajte proljeće s Cinkušima u KSET-u

Cinkuši
arhiva
14.03.2013.
u 13:03

Koncert je 21. ožujka, ulaz se otvara u 20 sati, a ulaznice se mogu kupiti u klubu na šanku ili u Dirty old shop-u.

Nakon davne 1999. kad su u KSET-u imali promociju svog  prvog.albuma \"Zeleni kader\" Cinkuši dolaze da bi najavili proljeće, upozorili da etno zvuka koji nas u ritmu pokreće, još uvijek ima i da bi po treći put raspjevali i rasplesali KSET.

Koncert je 21. ožujka, ulaz se otvara u 20 sati, a ulaznice se mogu kupiti u klubu na šanku ili u Dirty old shop-u.

Cinkuši su etno bend iz Zagreba koji iza sebe ima četiri samostalna albuma, od kojih je treći album, „Špiritus Sanctus“ dobio Porina za najbolji etno album 2010. godine.

Osim nastupa po festivalima i koncertima angažirani su u kazalištu, filmu, plesnim predstavama i raznim performansima.

Cijena ulaznica u pretprodaji iznosit će 35 kn, a na ulazu 45 kn. Sa sobom je potrebno imati člansku iskaznicu KSET-a. Zelenu iskaznicu nabavite na ulazu (5kn) ili preko dana na šanku KSET-a (0kn).

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije