Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dovršeni radovi

Dio jedne od najvećih zagrebačkih prometnica od jutros krasi novo ruho

Foto: Grad Zagreb
1/10
19.09.2023.
u 12:23

Na Vukovarskoj su izvedeni radovi uklanjanja starog asfaltnog zastora površine oko 2 500 četvorna metra te ugradnje dvaju novih slojeva asfalta s podizanjem komunalnih instalacija i izradom horizontalne signalizacije, kažu iz Grada

U novom ruhu jutros je osvanuo dio Vukovarske, od Hvarske do Heinzelove. Naime, radovi na obnovi jedne od najfrekventnijih zagrebačkih prometnicca započeli su 12. rujna, a dovršeni su čak tjedan dana prije roka

VEZANI ČLANCI: 

– Na Vukovarskoj su izvedeni radovi uklanjanja starog asfaltnog zastora površine oko 2 500 četvorna metra te ugradnje dvaju novih slojeva asfalta s podizanjem komunalnih instalacija i izradom horizontalne signalizacije – kažu iz Grada. 

Dodaju i kako okvirna vrijednost radova iznosi 120.000 eura, a sredstva su izdvojena iz gradskog proračuna, Programa asfaltiranja nerazvrstanih cesta. 

Komentara 3

AN
AnimaTor
07:47 20.09.2023.

Ajoj...to je kikiriki prema onome što nisu napravili NeMožemovci...Evo trava se sama "ugasila" uvenula. Ne trebaju više nikakve kosilice. NeMožemo uštedio u proračunu na Neradu u Zagrebu.

TM
trade_mark
13:48 19.09.2023.

aha... to su možemovci napravili? oni možemovci koji ništa ne rade? oni bez dana radnog staža. zanimljivo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije