Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Zagreb Županija

Dario Zurovec ide po drugi mandat za gradonačelnika Svete Nedelje

Dva nova vrtića po najvišim standardima, dvije sportske dvorane, dvije ambulante, glazbena škola i poduzetnički hub okosnice su programa za sljedeće razdoblje.
17. travnja 2021. u 16:12 2 komentara 3010 prikaza
Dario Zurovec ide po drugi mandat za gradonačelnika Svete Nedelje
Foto: Fokus

Aktualni gradonačelnik Svete Nedelje Dario Zurec ide po drugi mandat. Najavio je to danas na novoj gradskoj šetnici podno župne crkve Presvetog Trojstva, a tom je prigodom predstavio i kandidata za zamjenika gradonačelnika Gabrijela Deaka.

DO KRAJA RUJNA U Petrinji potpisan ugovor o gradnji 50 temelja za gradnju montažnih kućica

-  Sa svojim prijateljem Gabrijelom Deakom krenuo sam u ovu priču prije više od četiri godine. Cilj nam je bio pokušati promijeniti stanje u gradu, a s ovim vremenskim odmakom mogu reći ne samo da smo uspjeli, već smo svima ostalima u Hrvatskoj visoko podigli ljestvicu. Sveta Nedelja danas je grad za primjer drugima - rekao je Zurovec i zahvalio cijelom svom timu, a posebno zamjenicima Mariji Hršak i Davoru Nađiju. Što se tiče sljedećeg mandata, fokusait će se na izgradnji potrebne infrastrukture. Dva nova vrtića po najvišim standardima, dvije sportske dvorane, dvije ambulante, glazbena škola i poduzetnički hub okosnice su programa za sljedeće razdoblje uz nastavak širenja kanalizacijske mreže i nogostupa uz svetonedeljske prometnice. 

LOKALNI IZBORI Zagrebačke kandidate pitali smo tko im plaća račune: Neki dobivaju opomene, jedan ima PTSP od bankomata...

Gabrijel Deak, kandidat za zamjenika gradonačelnika, istaknuo je da su rezultati Svete Nedelje i stranke Fokus plod timskog rada za sve građane i okupljanja kvalitetnih ljudi iz svih sfera društva.


- U Svetoj Nedelji svaki se dan dogodi nešto dobro što pozitivno utječe na kvalitetu života koja je posljednjih godina podignuta na zavidnu razinu. Primjerice, park u kojemu se trenutno nalazimo do prošle je godine bio jedna pusta livada. Razvijamo i infrastrukturu, i društveni život, i investicijsku klimu i želimo to nastaviti činiti sljedeće četiri godine, izjavio je Deak. Zurovca su podržali Nađi, kao i kandidatkinja za zagrebaču županicu i potpredsjednica stranačke podružnice u Sv. Nedelji Ana Bolšec. 

Urednik i voditelj HTV-ove emisije Nedeljom u 2, Aleksandar Stankovic
Iskren
Stanković oduševljen: Ovo je muškarac koji zna što hoće, a ne Milanović i Jandroković
CVH
CVH
Naučite kako samostalno obaviti pregled motocikla i dođite na besplatnu provjeru tehničke ispravnosti
  • BožeSačuvaj:

    Ma vratite Krunoslava Markovinovića..on je Sv.Nedelju još od '93 napravio ovakvom..ovaj zurovec je samo šminkao postojeće stanje..

  • samoborka:

    Jedno veliko NE za Zurovca. Mali nije napravio gotovo ništa, ceste na području cijele Svete Nedelje (koja apsolutno po ničemu ne zaslužuje imati status grada) su kriminalne, kao da su bombe eksplodirale po njima, što god je započeo, ništa nije ... prikaži još! završio. Uspješan je jedino u vlastitom uhljebljivanju i samohvali. NE!