Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 47
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ojavio kandidaturu

Dario Zurovec ide po drugi mandat za gradonačelnika Svete Nedelje

Dario Zurovec ide po drugi mandat za gradonačelnika Svete Nedelje
Fokus
17.04.2021.
u 16:12

Dva nova vrtića po najvišim standardima, dvije sportske dvorane, dvije ambulante, glazbena škola i poduzetnički hub okosnice su programa za sljedeće razdoblje.

Aktualni gradonačelnik Svete Nedelje Dario Zurec ide po drugi mandat. Najavio je to danas na novoj gradskoj šetnici podno župne crkve Presvetog Trojstva, a tom je prigodom predstavio i kandidata za zamjenika gradonačelnika Gabrijela Deaka.

-  Sa svojim prijateljem Gabrijelom Deakom krenuo sam u ovu priču prije više od četiri godine. Cilj nam je bio pokušati promijeniti stanje u gradu, a s ovim vremenskim odmakom mogu reći ne samo da smo uspjeli, već smo svima ostalima u Hrvatskoj visoko podigli ljestvicu. Sveta Nedelja danas je grad za primjer drugima - rekao je Zurovec i zahvalio cijelom svom timu, a posebno zamjenicima Mariji Hršak i Davoru Nađiju. Što se tiče sljedećeg mandata, fokusait će se na izgradnji potrebne infrastrukture. Dva nova vrtića po najvišim standardima, dvije sportske dvorane, dvije ambulante, glazbena škola i poduzetnički hub okosnice su programa za sljedeće razdoblje uz nastavak širenja kanalizacijske mreže i nogostupa uz svetonedeljske prometnice. 

Gabrijel Deak, kandidat za zamjenika gradonačelnika, istaknuo je da su rezultati Svete Nedelje i stranke Fokus plod timskog rada za sve građane i okupljanja kvalitetnih ljudi iz svih sfera društva.


- U Svetoj Nedelji svaki se dan dogodi nešto dobro što pozitivno utječe na kvalitetu života koja je posljednjih godina podignuta na zavidnu razinu. Primjerice, park u kojemu se trenutno nalazimo do prošle je godine bio jedna pusta livada. Razvijamo i infrastrukturu, i društveni život, i investicijsku klimu i želimo to nastaviti činiti sljedeće četiri godine, izjavio je Deak. Zurovca su podržali Nađi, kao i kandidatkinja za zagrebaču županicu i potpredsjednica stranačke podružnice u Sv. Nedelji Ana Bolšec. 

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar BožeSačuvaj
BožeSačuvaj
00:09 18.04.2021.

Ma vratite Krunoslava Markovinovića..on je Sv.Nedelju još od '93 napravio ovakvom..ovaj zurovec je samo šminkao postojeće stanje..

SA
samoborka
17:41 17.04.2021.

Jedno veliko NE za Zurovca. Mali nije napravio gotovo ništa, ceste na području cijele Svete Nedelje (koja apsolutno po ničemu ne zaslužuje imati status grada) su kriminalne, kao da su bombe eksplodirale po njima, što god je započeo, ništa nije završio. Uspješan je jedino u vlastitom uhljebljivanju i samohvali. NE!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije