Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zadobili potres mozga

Pretukli dvojicu mladića zbog dalmatinskog naglaska

Okretište Črnomerec
Foto: Ilustracija/ Luka Stanzl/PIXSELL
31.08.2015.
u 21:29

Ozlijeđeni 17-godišnjaci hitno su prevezeni u Klaićevu, gdje je obojici ustanovljen potres mozga.

Dvojica 17-godišnjaka brutalno su pretučena u nedjelju oko 22 sata na zagrebačkom okretištu tramvaja i autobusa na Črnomercu i to samo zbog toga jer su napadači čuli kako jedan od njih priča dalmatinskim naglaskom.

Sve se odigralo kada su se dvojica prijatelja - jedan s područja Dalmacije, a drugi iz okolice Zagreba, vraćali s utakmice Inter Zaprešić - Hajduk. Sjeli su u autobus ZET-a koji vozi iz Zaprešića na okretište, a iako na sebi nisu imali nikakva navijačka obilježja, skupinu od desetak mladića, očito pripadnika suprotne navijačke skupine, to nije spriječilo da ih napadnu gotovo odmah nakon što su svi zajedno na okretištu izašli iz autobusa.

- Bilo ih je desetak i rukama i nogama su navalili na tu dvojicu tu kod kućice ZET-a, ostavili su ih da leže na betonu pa su se onda svi razbježali - kazao je jedan od očevidaca. Napad se odigrao tek pedesetak metara od policijske postaje, pa su policajci s čak troja policijska kola već nakon nekoliko minuta bili na mjestu događaja, ali napadačima još uvijek nisu uspjeli ući u trag, a potragu im otežava i to što dio okretišta na kojem se dogodio napad ne pokrivaju nadzorne kamere.

Dvojica mladića su vozilima hitne pomoći prevezena u Kliniku za dječje bolesti u Klaićevoj, gdje im je obojici dijagnosticiran potres mozga, zbog čega su zadržani na promatranju, ali su van životne opasnosti.

>> Masovna tučnjava u Oštarijama – više osoba potražilo liječničku pomoć

Komentara 26

Avatar fidelio
fidelio
01:15 01.09.2015.

Kao čisti purger mogu reći da oni koji su ovo napravili nisu niti pravi Zagrepčani niti pravi boysi, niti pravi Hrvati... Ovo je neizmjerno jadno i gadi mi se... Dečki, isprike u ime svih pravih Zagrepčana i brzi oporavak!

DU
Deleted user
11:27 31.08.2015.

Murija je spora! Stanica je 100m dalje, al' zabole murjaka. Sjedi on u skodi i hladi jaja.

Avatar ivo587
ivo587
21:57 31.08.2015.

uvijek je prča jači na slabijega ili 10-orica na jednoga.Jel su hrvati kuakvice koji se boje 1 na 1. To je džentlmentski i kad ti je protivnik ravnopravan po fizičkoj jakosti. Ovo ostalo je jad i bijeda. Sramota za ljudski rod.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije