Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dokukino

Ciklus filmova o mladima u KIC-u

Dokukino KIC arhiva
30.06.2021.
u 13:09

Hvaljeni dokumentarac ​“Djevojčica” o transrodnoj Sashi na programu je u petak i subotu, kada je i projekcija škotskog filma “Scheme Birds”

Sezona u Dokukinu KIC završava uz ciklus “Prekinuta mladost”. Čini ga pet naslova posvećenih mladima, među kojima i “Služiti druge” koji se prikazuje u petak.

Hvaljeni dokumentarac ​“Djevojčica” o transrodnoj Sashi na programu je u petak i subotu, kada je i projekcija škotskog filma “Scheme Birds”. U nedjelju se može gledati “Transnistrija” o životu tinejdžerice u toj moldavskoj enklavi, a ciklus zatvara “Veerin čarobni život” u kojem se junakinja iz naslova s demonima iz prošlosti bori uz pomoć LARP-a. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije