Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
predsezonske cijene

Cijene trešanja na Dolcu skočile u nebo, kilogram čak 15 eura

Zagreb: Na Dolcu kilogram trešanja 15, a lubenica 3 eura
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/10
09.05.2023.
u 14:17

S lubenicama je pak nešto bolja situacija, iako im je sezona tek u lipnju, prvi urodi već se mogu kupiti i to za tri eura po kilogramu

Iako im sezona još nije službeno počela, prvi primjerci trešanja već se mogu naći na zagrebačkim tržnicama, no po vrtoglavim cijenama.

Naime, kilogram trešanja na Dolcu stoji čak 15 eura, što je u odnosu na lanjske cijene, kada su se prvi urodi, podsjetimo, mogli kupiti za 100 kuna, odnosno nešto manje od 14 eura, poskupljenje tek za manje od dva eura.  

S lubenicama je pak nešto bolja situacija, iako im je sezona tek u lipnju, prvi urodi već se mogu kupiti i to za tri eura po kilogramu

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije