Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREUZIMA U PONEDJELJAK

Tko je novi direktor Čistoće: Bio u APN-u, Dinamu, kladionici, član HSP-a...

Goran Bradić
Foto: Ivo Čagalj/Pixsell
1/3
19.01.2018.
u 10:14

Smijenjena Marina Lovrečki ne ostaje u Čistoći, ali nije isključeno da će nakon dvije godine vođenja podružnice, nastaviti raditi u Holdingu

S upravom Holdinga nije se dogovarala o poslovanju svoje podružnice, stala je tako na žulj šefici Ani Stojić Deban, pa sad više nije direktorica Čistoće. Glavni razlog za smjenu Marine Lovrečki, reći će u Holdingu, upravo je taj, dok nam u Gradu kažu kako se njezin odlazak pripremao već neko vrijeme.

Upravo potpisao ugovor

Posljednji put, barem javno, naljutila je gradonačelnika Milana Bandića u listopadu kad je rekla da Čistoća mora zaposliti još 150 ljudi.

– Zadaća intervjua samo je moja. Službenici nisu glumci. Ljudi u Čistoći voze utrke i kartaju po dva, tri sata. Ima ih dovoljno, samo ih treba kvalitetno uposliti – demantirao je tada Bandić dodatna zapošljavanja, a počelo se nagađati i da se stolac Marine Lovrečki ozbiljno pomaknuo.

Goran Bradić
1/17

Izmaknut je posve prekjučer poslijepodne “odlukom predsjednice uprave Zagrebačkog holdinga Ane Stojić Deban”, kako je objavljeno na internetskim stranicama trgovačkog društva, a na čelnu poziciju Čistoće postavljen je magistar ekonomije Goran Bradić. Sama Lovrečki smjenu nije željela komentirati, poučena izgleda iskustvom da “to nije njezina zadaća”, a, kako doznajemo, iako je dvije godine bila na čelu komunalnog poduzeća, u njemu neće ostati. Naravno, nije isključeno da će se naći na nekoj drugoj radnoj poziciji unutar Holdinga.

Onaj, međutim, tko će sigurno poziciju imati jest upravo spomenuti ekonomist Goran Bradić, kojeg su prekjučer portali predstavili kao “bivšeg direktora Agencije za pravni promet i posredovanje nekretninama (APN) te člana HSP-a Ante Starčević”. Koji će mu biti prvi koraci, još jučer nije želio otkrivati, ali upitan o tome hoće li posao podružnice voditi na isti način ili će napraviti određene promjene, odgovorio je “i jedno i drugo”.

– Upravo sam potpisao ugovor, moram ga još ovjeriti kod bilježnika, znate već kako to sve ide – veselo nam je objasnio Bradić, pa dodao kako će na radno mjesto u Čistoću doći u ponedjeljak.

Čeka ga ozbiljan posao

Što će ga ondje dočekati, nije siguran.

– Imam određeno obrazovanje i iskustvo, nadam se da ću opravdati svoje novo radno mjesto – kazao je novi direktor Čistoće, kojeg čeka popriličan posao, budući da samo tjedan dana nakon što će podružnicu preuzeti, na snagu stupa Uredba o gospodarenju otpadom, a uskoro i potpuno novi sistem prikupljanja otpada. Bit će spreman, uvjerava nas Bradić, koji je tijekom radnog vijeka bio, između ostalog, glasnogovornik Dinama i Prve sportske kladionice, kao i glavni urednik istoimenog tjednika. Dva ugostiteljska objekta, kafić Imperija u Dubravi i imanje Stara škola pored Svetog Križa Začretja također se povezuju s njegovim imenom, ali on kaže “obiteljsko je to vlasništvo”. Bradiću neće ovo biti prvi susret s Holdingom, jer od 2005. do 2007. godine bio je u nadzornom odboru Robnih terminala, a supruga mu je zaposlena u Vodoopskrbi i odvodnji, stoji u imovinskoj kartici novog direktora Čistoće.

Pogledajte i galeriju 5 zelenih oaza u Zagrebu za bijeg od svakodnevice:

Goran Bradić
1/33

Komentara 27

Avatar siva_sova
siva_sova
10:34 19.01.2018.

bandić digao najveći prirez u državi i sad frajer uhljebljuje koga hoće na plače od 10 000 do 20 000 kn...

BR
BrkX
11:18 19.01.2018.

A iskustva... glasnogovornik u mamic d.o.o. Pravi manager.

DU
Deleted user
17:30 19.01.2018.

Zar je bitno tko je; on je bandićev izbor i dok ga sluša, tu bu. Nebitno je tko je on . može biti mesar, pekar, bravar, kirurg, pravnik...ako sluša onda je On, ako ne onda je bivši.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije