Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
radna kampanja

Bandić: Učinit ćemo sve da školu i vrtić dobije i Kajzerica

bandić (1)
Foto: Slavko Midžor/PIXSELL
1/6
02.01.2013.
u 11:30

U obilasku gradilišta škole i vrtića na Vrbanima III Bandić najavio otvaranje do početka školske godine

Gradonačelnik Milan Bandić danas je s pročelnicima Ureda za obrazovanje Ivicom Lovrićem i Ureda za graditeljstvo Davorom Jelavićem obišao gradilište osnovne škole i dječjeg vrtića Vrbani III. Najavio je da će objekti biti dovršeni na jesen, do početka školske godine. U obilasku je bio i Filip Filipec, direktor tvrtke Tehnika, koja je izvođač radova. Škola i vrtić grade se po modelu javnog privatnog partnerstva, a ukupna vrijednost investicije je 59 milijuna kuna. Gradonačelnik Bandić istaknuo je da će škola u 6000 četvornih metara moći primiti 600 učenika, a vrtić u 2000 četvornih metara oko 300 djece.

– Dobro je da radimo i otvaramo škole, vrtiće, fontane. Gradit ćemo ih i ubuduće. Učinit ćemo sve da ove godine ovako nešto napravimo i na Kajzerici, u Brezovici i na Kraljevcu – poručio je Bandić te istaknuo kako je to za njega radna, a ne predizborna kampanja.

>>Bandić polaže kamen-temeljac za vrtić i školu na Vrbanima

Komentara 1

Avatar ljutatrava
ljutatrava
20:24 02.01.2013.

a rekao je danas i.." ali o tom - potom, bit će vremena u ovoj nekom predizbornoj kampanji, a nama radnoj kampanji""...znači radi ko* konj..sve je po starome,samo je druga meta.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije