Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Napokon

Bandić polaže kamen temeljac za vrtić i školu na Vrbanima

vrbani
arhiva VL
26.03.2012.
u 15:57

Predviđa se da će škola na Vrbanima III. biti građena za 480 učenika, a vrtić za 300 djece

U središnjem parku naselja Vrbani III pokraj Palinovečke ulice gradonačelnik Zagreba Milan Bandić položit će sutra kamen temeljac za dječji vrtić i osnovnu školu.

Roditelji djece ove gusto naseljene zagrebačke četvrti nakon višegodišnjeg iščekivanja i rata živaca s gradskom administracijom došli su na svoje. Riječ je investiciji koja se često spominjala u brojnim predizbornim kampanjama, ali sve donedavno na terenu toliko željeni dječji vrtić i osnovna škola nikako nisu nicali.

Umjesto toga roditelji su se snalazili na sve načine kako bi svojim najmlađima osigurali pristojnu predškolsku i školsku skrb u prekrcanim kapacitetima obrazovnih i odgojnih institucija u zapadnom dijelu grada.

Predviđa se da će škola na Vrbanima III. biti građena za 480 učenika, a vrtić za 300 djece. Na dugo gledanu praznu parcelu gdje je gradska vlast davno obećala gradnju škole i vrtića, osim gradonačelnika koji će postaviti kamen temeljac, uskoro konačno izlazi i građevinska mehanizacija.

Ključne riječi

Komentara 4

CH
chemica
17:08 26.03.2012.

\"Predviđa se da će škola na Vrbanima III. biti građena za 480 učenika, a vrtić za 300 djece\". Strojevi \"uskoro\" izlaze na teren, a ne zna se što se gradi?!

VI
Vito
06:41 27.03.2012.

Piše: Sanela Dropulić/VLM Napokon Bandić polaže kamen temeljac za vrtić i školu na Vrbanima Gdje je datum slike uz isti članak prošle godine? Gdje je količina novca koja je namjenjenja gradnji tih objekata? Tko će to graditi tko je pobjediojedio na natječaju kad je taj natječaj uopće pokrenuti Koliko se izvođača javilo nanatječaj Ništa od odgovora nata pitanja, već samo pretpostavke što će se jednom u budućnosti možda raditi... Dobro, moram priznati, nije \"prvoaprilska šala\", jer je danas tek 27. ožujak... No, vidjet ćemo, sutra je jako \"rastezljiv\" vremenski pojam...

VI
Vito
06:43 27.03.2012.

Sanela Dropulić, gdje je nestala prezimenjakinja, bivša gradonačelnica? Možda je njezin muž dobio taj posao na \"natječaju\" pa ga zbog \"sukoba interesa novinarkane spominje?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije