Naslovnica Zagreb ZG Vijesti

Bandić se ispričao Judith Reisman zbog incidenata u Zagrebu

- Počašćen sam što mogu ugostiti našu prijateljicu, uglednu američku znanstvenicu i humanitarku koja putujući svijetom pomiče granice - kazao je Bandić
31. siječnja 2013. u 16:30 53 komentara 6 prikaza
Bandić i Judith Reisman (1)
Foto: Goran Jakus/PIXSELL
Pogledajte galeriju 1/7

Nakon što je kontroverzna američka komunikologinja Judith Reisman tijekom protekla dva dana boravka u Zagrebu doživjela dva 'incidenta' tijekom svojih izlaganja, prilikom posjeta Gradskoj upravi zbog njih joj se ispričao Milan Bandić. Nakon što joj se zahvalio zbog dolaska i dodijelio medalju grada Zagreba za doprinos razvoju tolerancije, kazao je kako mu je žao zbog incidenata jer Zagreb živi toleranciju i multikulturalnost.

- Počašćen sam što mogu ugostiti našu prijateljicu, uglednu američku znanstvenicu i humanitarku koja putujući svijetom pomiče granice - kazao je Bandić. Istaknuo je kako Reisman putuje svijetom iznoseći stav o holokaustu, dobru i zlu, pedofiliji ali i seksualanom odgoju za što joj se i zahvalio.

Reisman je istaknula kako joj je u Zgarebu lijepo, a posebno je istaknula dobar doček na Medicinskom fakultetu dok neugodnosti nije komentirala. Kazala je kako je njezin cilj pomoći djeci i narodu, a za uspomenu od gradonačelnika je dobila šestinski kišobran.

>>'Dekan je prekinuo Judith Reisman manirom balkanskog primitivca'

>>VIDEO Pogledajte predavanje J. Reisman koje je naljutilo studente

Vrtovi Hrvatske
Vrtovi Hrvatske
100% domaće voće i povrće sad je svima dostupno!

A1 izdvaja za Vas

 • sestrićna:

  tako se trebalo odnositi prema gospođi od samog dolaska--trebalo joj se objasniti da dolazi u komunističku hrvatsku da se pripremi--

 • Avatar Beowolf
  Beowolf:

  Lijepa gesta Gradonačelnika, jer eto Dekan se nije iskazao baš, pošto je upleo i treću strano o kojoj nije bilo govora.

 • -obrisani-:

  Veliki plus za Bandića.