Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sazvao pressicu

Bandić: Pijemo zdravstveno ispravnu i kvalitetnu vodu

voda, čaša, detoksikacija, djevojka, smijeh (1)
20.06.2013.
u 11:50

Gradonačelnik Bandić pozvao je novinare u 15.45 na izvanrednu konferenciju za medije nakon napisa kako je voda u Zagrebu zagađena

Nakon napisa u medijima kako su Zagrepčani u opasnosti jer voda koju piju nije ispravna, gradonačelnik Milan Bandić sazvao je izvanrednu konferenciju za medije te poručuje: 

- Zagrepčani piju zdravstveno ispravnu i kvalitetnu vodu.

Konferencija za medije održat će se u 15.45 sati, a na njoj će osim Bandića biti i pročelnik Ureda za zdravstvo i branitelje dr. Zvonimir Šostar, te predstavnici Zavoda za javno zdravstvo „Dr. Andrija Štampar“ i Vodoopskrbe i odvodnje te Službe kontrole kvalitete vode.

>>VRBANI Službeno – voda zagađena, sve cijevi moraju 
se zamijeniti

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije