Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 57
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
priznanje u čapljini

Bandić je postao i počasni građanin - BiH

Milan Bandić
Goran Stanzl/PIXSELL
03.06.2016.
u 21:38

Titulu je zagrebački gradonačelnik dobio od Europskog pokreta BiH u Čapljini, a primio je i priznanje Ključ srca građana Bosne i Hercegovine

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić od danas je i počasni građanin Bosne i Hercegovine, zemlje u kojoj se, inače, i rodio. Visoko priznanje primio je od Europskog pokreta BiH, na svečanosti u Čapljini, u povodu 11. Dana Europe u Bosni i Hercegovini, gdje je Bandić bio na poziv načelnika općine Čapljina Smiljana Vidića i predsjednika Europskog pokreta BiH Predraga Praštala.

Bandić je na panelu u sklopu svečane akadamije Vrijene za Europu i regionalno partnerstvo istaknuo ulogu lokalnih zajednica unutar EU, koje dobivaju na značaju u rješavanju konkretnih problema građana, priopćeno je iz zagrebačke gradske uprave. 

-Multietičnost i multikulturalnost svakako su na ponos ovoj državi i ovome kraju, a stanovnici svojim suživotom i međusobnom tolerancijom pokazuju značaj multikulturalnih zajednica, kakvih je Europi mnogo i koje su svakako model naše budućnosti. Različitosti nas trebaju spajati, a nikako razdvajati jer jedni od drugih trebamo učiti kako bismo svi zajedno obogatili naše živote i budućnost naše djece - poručio je Bandić, koji je uz titulu počasnoga građanina dobio i Ključ srca građana Bosne i Hercegovine.

>>Kuha, pere, kopa: Nisam rađao, a sve ostalo znam 

Komentara 21

BR
brodludjaka
23:21 03.06.2016.

Tamo je trebao i ostati, jer tamo pripada. I zabraniti mu zakonom da se ovdje ponovo vrati.

Avatar ankabutorac
ankabutorac
08:15 04.06.2016.

Predlazem da skupljamo lovu za Bandica za jednu, nepovratnu, kartu u njegovu ...kak se to zove???....

KR
krizevcifranc
10:19 04.06.2016.

Uskoro bi mogao postati i počasni član Remetinca.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije