Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Zagreb ZG Život

Bandić je obožavao Rudija: Najbolji je pas na svijetu. Ali malo je i korumpiran, sve bi dao za igračku

Rudi je kao i ja, u biti, ja sam nabavio psa po svom karakteru. Retriveri imaju najbolji karakter na svijetu, oni vole sve, vole ljude i u sebi imaju sebedarje rekao je Bandić jednom prilikom
28. veljače 2021. u 13:58 4 komentara 5023 prikaza
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
Pogledajte galeriju 1/7

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić obožavao je svoga psa Rudija. Puno puta ga je spominjao u svojim izjavama. Odlazio je s njim i na razna događanja. S Rudijem se družio i svako jutro kada su zajedno trčali.

čestitao i zubčiću Bandić među posljednjim objavama na Facebooku pisao o svojem posebno dragom kvartu

Jednom prilikom pojasnio je kako je Rudi sin njegova prijašnjeg ljubimca Billa, također zlatnog retrievera koji je uginuo 2009. Tako je Bandić jedno vrijeme imao dva psa, a u obitelji je ostavio i trogodišnjeg Rudijeva sina koji se nalazi u Grudama. I taj pas zove se Rudi.

"On je najbolji pas na svijetu.  Ali malo je i korumpiran, sve bi dao za igračku. Ima ih 350, a obvezno mu moram donijeti barem jednu kad odem iz Zagreba. Sam ih traži i u torbi, a ako slučajno zaboravim, dva dana ne priča sa mnom", emotivan je bio jednom prilikom Bandić. A da je emotivan kada priča o Rudija često je naglašavao.

Video: Bandić je u Zagreb došao s jednim koferom, radio je u hladnjači

Jednom prilikom, povodom dolaska 'Šaptača psima' Cesara Millana u Arenu Zagreb Bandić je otkrio i neke detalje o Rudiju.

"Ako Cesar bude imao vremena rado ćemo ga Rudi i ja ugostiti jer će u protivnom i Rudi biti tužan ako ga ne upozna. Rado ćemo mu prirediti iznenađenje", kazao je tada Bandić. Pojasnio kako je Rudi sin njegova prijašnjeg ljubimca Billa, također zlatnog retrievera koji je uginuo 2009.

Zagreb: Milan Bandić i Radovan Fuchs obišli Osnovnu školu Mate Lovraka u Klaki VEČERNJI TV Kalinić o žustrim raspravama: Ja sam Dalmatinac, Bandić Hercegovac. Nismo tihi, takav nam je temperament

"Rudi je kao i ja, u biti, ja sam nabavio psa po svom karakteru. Retriveri imaju najbolji karakter na svijetu, oni vole sve, vole ljude i u sebi imaju sebedarje" rekao je Bandić. Dodao je i da životinje voli od rane mladosti.

 

Urednik i voditelj HTV-ove emisije Nedeljom u 2, Aleksandar Stankovic
Iskren
Stanković oduševljen: Ovo je muškarac koji zna što hoće, a ne Milanović i Jandroković
CVH
CVH
Naučite kako samostalno obaviti pregled motocikla i dođite na besplatnu provjeru tehničke ispravnosti
  • fuup:

    Rudi je bio jedan od najsretnijih pasa na svijetu. Pokojni g. Bandić imao je dobru dušu. Životinje to znaju i cijene. Za razliku od ljudi.

  • goriodgorijeg:

    Rudi, kak i vsaki drugi pes. Vse bi dal man za igračku man za klopu.

  • info_punkt:

    piše da je bio korumpiran, što i ne čudi s obzirom da je bio bandićev