Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
čestitao i zubčiću

Bandić među posljednjim objavama na Facebooku pisao o svojem posebno dragom kvartu

Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
1/7
28.02.2021.
u 13:48

Gradonačelnik Milan Bandić je, podsjetimo, sinoć preminuo u KB Sveti Duh od posljedica srčanog udara

Zadnje je na svojem Facebook profilu zagrebački gradonačelnik Milan Bandić koji je, podsjetimo, sinoć preminuo od posljedica srčanog udara čestitao na skijaškom uspjehu Filipu Zubčiću, no, njegov post prije toga je, kako vele Zagrepčani, bio poseban te se u njemu, kao da je znao, u neku ruku oprostio od svojeg omiljenog kvarta - Peščenice.

"Sve zagrebačke četvrti jednako su mi drage, ali jedna mi je uvijek posebno pri srcu - moja Peščenica. Ponosan sam na ono što smo u proteklih 21 godinu napravili na Peščenici: nova zgrada Zavoda za hitnu medicinu Grada Zagreba, nova Radnička cesta, Domovinski most, Branimirova koju ćemo uskoro spojiti sa Sesvetama. Samo u ovom dijelu grada izgrađeno je 5 dječjih vrtića i 4 škole. Jedna od najmodernijih škola smještena je u Ivanjoj Reci, investicija je to vrijedna više od 100 milijuna kuna", napisao je i u nastavku nabrojio prošle i buduće planove za kvart poput otvorenja novog reciklažnog dvorišta na Resniku, nove područne škole, vrtića, objekta mjesne samouprave...

"Mogu vam jamčiti da ćemo zajedno nastaviti ovim neumornim tempom", posljednja je rečenica u postu koja je, kako su se složili Zagrepčani, okarakterizirala njegovih preko dva desetljeća dugog vodstva hrvatske prijestolnice.

 

Sve zagrebačke četvrti jednako su mi drage, ali jedna mi je uvijek posebno pri srcu - moja Peščenica. Ponosan sam na ono...

Objavljuje Milan Bandić GradonačelnikSubota, 27. veljače 2021.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije