Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 75
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZBOG RADOVA

Autobusne linije 161 i 162 od sutra mijenjaju trasu, nova regulacija traje do 15. rujna

Vrućina u ZET-ovim autobusima
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
1/3
27.07.2020.
u 15:38

Od ostalih izmjena u ZET-u, u srijedu i četvrtak između 00.35 sati i 4.10 sati ujutro, autobusna linija 220 (Glavni kolodvor – Dugave) neće ostvarivati polaske s Glavnog kolodvora zbog radova na kontaktnoj tramvajskoj mreži na Ulici grada Vukovara kod raskrižja s Ulicom Hrvatske bratske zajednice.

Zbog radova na Grančarskoj ulici u Brezovici, došlo je do novih izmjena u ZET-ovom prometu. Autobusne linije 161 i 162 koje kreću sa Savskog mosta od utorka će pa sve do 15. rujna prometovati djelomično izmijenjenim trasama, javljaju iz ZET-a. 

Tako će sa Savskog mosta voziti redovnim trasama do raskrižja Brezovičke ceste i Pekarske ulice, a tada će skrenuti lijevo u Pekarsku, nastaviti prema Zadvorskoj, i zatim slijediti tu ulicu, ulicu Strmec, Mali Gram i VI. odvojak Grančarske, gdje će nastaviti uobičajenim trasama do odredišta. Na izmijenjenom dijelu trase autobusi će se zaustavljati na privremenom obostranom autobusnom stajalištu Strmec-Regelji i na raskrižju Brezovičke ceste i Pekarske ulice u smjeru iz Zagreba

Od ostalih izmjena u ZET-u, u srijedu i četvrtak između 00.35 sati i 4.10 sati ujutro, autobusna linija 220 (Glavni kolodvor – Dugave) neće ostvarivati polaske s Glavnog kolodvora zbog radova na kontaktnoj tramvajskoj mreži na Ulici grada Vukovara kod raskrižja s Ulicom Hrvatske bratske zajednice. Linija će prometovati kružno iz Dugava, a početno-krajnje stajalište bit će "Lisinski - istok". Slijedti će se trasa: Dugave – redovnom trasom do raskrižja Ulice grada Vukovara sa Ulicom Hrvatske bratske zajednice – (desno) Ulica grada Vukovara – (desno) Avenija Marina Držića – (desno) Slavonska avenija – (lijevo) Avenija Većeslava Holjevca – u nastavku redovnom trasom do Dugava. Na izmijenjenom dijelu trase autobusi se neće zaustavljati na usputnim stajalištima

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije