Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Cijene na tržnicama

[ANKETA] Znam da je plac na Trešnjevci jeftiniji, ali radije idem na onaj koji mi je bliže

tržnica anketa
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
1/4
10.05.2016.
u 08:00

Cijene paprike kreću se od pet do čak 30 kuna, ovisno o tome na kojem placu kupujete. Pitali smo građane kupuju li na tržnicama gdje je jeftinije ili ne gledaju cijene?

Vlatka Madžarević, dipl. inž. arhitekture (65): Najčešće kupujem na tržnici u Utrini jer mi je najbliža. Znam da su cijene na Trešnjevci niže, ali radije platim nekoliko kuna više nego da gubim vrijeme na put do jeftinije tržnice.

Vedran Stanišić, učenik (14): Moja baka prodaje na tržnici u Velikoj Gorici pa nekad odem k njoj, ali kupnju najčešće obavlja mama. Cijene su niže nego u centru pa je baka zadovoljna prodajom.

Lidija Gojšić, dipl. inž. kemije (44): Povrće i voće kupujem na tržnici na Kvatriću. Svjesna sam da ni na tržnicama nije sve domaće, ali onda radije kupujem gdje su cijene niže. Na tržnicama u centru je preskupo.

>>Dok stigne od Žitnjaka do Utrine, paprika poskupi 5 puta 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije