Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 140
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Teretna vozila van iz centra?

[ANKETA] Kamioni koji obavljaju dostavu manji su problem od prevelikog broja auta

dostava centar
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/4
25.03.2016.
u 08:00

Predsjednica zagrebačkog HNS-a Anka Mrak Taritaš kazala je da je potrebno zabraniti ulazak kamionima u centar grada, što će i ostvariti postane li gradonačelnica

Luka Bajinac, umirovljenik: Godinama sam radio kao vozač kamiona na dostavama i mislim da je to neprovedivo. Kada bi i kako trebali dostaviti robu u centar? Noću se ne smije zbog buke, a danju zbog pješaka. 

Dinka Ivković, umirovljenica: Meni kamioni ne smetaju, no možda bi se trebalo nešto napraviti da se ubrza javni prijevoz. Ako smetaju kamioni treba naći rješenje, no mislim da je puno više automobila. 

Franjo Vančina, umirovljenik: Taj prijedlog bio bi dobar kada bi bio izvediv. Moguće je to napraviti samo na najužu pješačku zonu, no nemoguće je za širi centar zbog dostave i izvođenja radova. 

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
10:51 25.03.2016.

Što napisati! Dostava u gradu je tragedija za čovjeka koji ju mora svakodnevno obavljati! U samom centru grada dostava do 7 ujutro, a dućani se otvaraju (neki) u 9 sati pa sada ti dostavljaj! Dobro je s prehranom, jer suu dućani, pogotovo dućani Prehrane već u 6 sati radni, no ostali koji rade od 8 sati a do 7 je dostava, morali bi Van iz centra grada! Sve je krivo osmišljeno, jer da bi se normalno obavljala dostava, to bi bilo po noći od 3 do 7 ujutro, ali tko će u to vrijeme prihvatiti robu! To zahtijeva čisto drugi način rada i dežurstava u gradu po dućanima! Normalno da to poskupljava već ionako skupu robu u centru grada! I tako još 10 godina! Ništa se tu ne može učiniti! Mene samo strašno ljuti kada vidim u 8 ujutro na zelenom valu radna vozila, kojekakve građevinske firme u najveću gužvu još gurno bagere, buldožere itd. Ta vozila putuju s jednog dijela grada na drugi i strahovito su opasni u prometu!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije