Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
17.11.2009. u 17:03

Splitski gradonačelnik Željko Kerum javno je na pretposljednjoj sjednici Gradskog vijeća poručio HDZ-ovcima u Splitu da će ‘kupiti’ i dva njihova vijećnika.

Niko Pulić, vozač i šerpa Nadana Vidoševića koji kampanjom jurca dvjesto na sat pokazujući figu policajcima, tako je brz da ga u HDZ-u još nisu stigli izbaciti iz stranke. A Nadana jesu.

Visok let jeftinog vina nepoznatog vinara
Mićo Crnjac, vlasnik vinarije Domanovići iz Čapljine, pohvalio se novinarima da je sklopio ugovor s Croatia Airlinesom prema kojem se iduće tri godine ni jedno drugo vino osim njegova neće moći konzumirati na letovima CA. Informacija je razočarala hrvatske vinare jer državni avioprijevoznik favorizira nepoznatog vinara iz susjedne države. Iz CA se pozivaju na brigu za dobrobit putnika, nisku cijenu i kvalitetu vina iz Čapljine, ali ne bi se trebali začuditi ako nakon svega nekoga zbog vina zaboli i glava.

Izgubljen kontakt s gradskim vijećnikom
Splitski gradonačelnik Željko Kerum javno je na pretposljednjoj sjednici Gradskog vijeća poručio HDZ-ovcima u Splitu da će ‘kupiti’ i dva njihova vijećnika. Sada je čini se, svoju prijetnju dijelom i ostvario, privukavši u svoje redove vijećnika HDZ-a Boška Knezovića. Duje Marasović, predsjednik splitskog HDZ-a, priznaje da je stranka ‘izgubila svaki kontakt’ sa svojim vijećnikom. Izgubio se čovjek negdje u ‘Kerumovu trokutu’.

Šef sindikata ogrebao se za državni stan
Čelnik HUS-a Ozren Matijašević ogrebao se za stan u Zagrebu, na adresi Ilica 81. Stanom upravlja Vlada RH, a Matijašević ga je dobio na korištenje po povlaštenoj cijeni od 1100 kuna, dok se na tržištu takvi stanovi iznajmljuju po četiri tisuće kuna. Sam Matijašević priznao je da je čuo kako je jedan Vladin stan od pedesetak kvadrata u Ilici prazan pa je ‘iskoristio priliku’. Matijašević je na samom dnu duge liste onih koji su se okoristili državnom imovinom i njegova se ‘korist’ od oko tri tisuće kuna mjesečno čini malom u odnosu na velike igrače, ali slučaj vrijedi registrirati. Šef sindikata jeftino se prodao.

Ključne riječi

Komentara 1

OB
-obrisani-
17:48 17.11.2009.

Pa Niko Pulic je obicni kreten na kojeg ne treba trositi tipkovnicu, a slijedeci put kada ga se ulovi da vozi preko 200 km/h treba ga zatuc\' i problem je rjesen !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?