Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stožer za obranu Vukovara

'Zoran Milanović je loš gubitnik'

Stožer za obranu hrvatskog Vukovara
Foto: Marko Mrkonjić/PIXSELL
30.06.2014.
u 09:50

Umjesto da prizna poraz i čestita pobjedniku, on pobjedu lažno pripisuje Stožeru za obranu hrvatskog Vukovara. Stožer nikada nije bio, niti je stranačka organizacija, dio je stava koji je Stožer poslao javnosti

Nakon sinoćnjeg drugog kruga izbora za gradonačelnika, svoj je stav javnosti poslao i Stožer za obranu hrvatskog Vukovara. "U Vukovaru je pobijedio gradonačelnički kandidat kojeg su podržale sve stranke s hrvatskim predznakom, većina udruga proisteklih iz Domovinskog rata, te narod kojemu je dozlogrdila velikosrpska politika i gospodarski masakr u provedbi za korupciju suđenog Sabe pod visokim pokroviteljstvom Milanovićevog i Josipovićevog SDP-a. 

Zoran Milanović je loš gubitnik. Umjesto da prizna poraz i čestita pobjedniku, on pobjedu lažno pripisuje Stožeru za obranu hrvatskog Vukovara. Stožer nikada nije bio, niti je stranačka organizacija. Nije ni partner bilo kojoj stranci jer svoje poslanje vidi u ulozi političkog korektiva, koji je u ovim vremenima  Hrvatskoj itekako potreban.Ovim putem čestitamo gradonačelniku Ivanu Penavi na pobjedi, pozivajući ga da u svom mandatu ispuni svoja predizborna obećanja, te bude vrijedan, pošten i domoljuban gradonačelnik.

Čestitamo Hrvatima svih nacionalnosti i vjera koji nisu glasovali za nazovi nezavisnog kandidata Sabu jer su tako zaustavili gospodarski masakr u izvedbi samozvanih elita Vukovara.
S vjerom u Boga i hrvatski narod.

>> Stožer poziva Vukovarce da izađu na izbore: Protiv smo Stanimirovića i Sabe

Komentara 48

BU
Bubalamala
10:25 30.06.2014.

Naravno da stozer za Hrvatski Vukovar nije produzena ruka neke politicke opcije, vec je to stozer za evropski Vukovar.

Avatar MarkoMataić
MarkoMataić
10:51 30.06.2014.

mogu samo ponoviti Čestitam Hrvatima svih nacionalnosti i vjera koji nisu glasovali za nazovi nezavisnog kandidata Sabu jer su tako zaustavili gospodarski masakr u izvedbi samozvanih elita Vukovara. S vjerom u Boga i hrvatski narod.

BU
Bulaba
10:16 30.06.2014.

Bravo, dečki, Vukovar je još jednom oslobođen od antifašista.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije