Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'PROVJERENO'

Zlostavljačicu za kojom policija traga 2 godine, pronašla za 4 dana

Uhićenje Amerikanke
Foto: Nova TV
1/4
16.05.2017.
u 13:06

Priča o 41-godišnjoj Amerikanki koja je dvije godine maltretirala profesoricu s Filozofskog fakulteta, kao i cijelu njenu obitelj, dobila je filmski rasplet

Priča o 41-godišnjoj Amerikanki koja je dvije godine maltretirala profesoricu s Filozofskog fakulteta, kao i cijelu njenu obitelj, dobila je filmski rasplet. Amerikanka je locirana i uhićena, a prilikom privođenja ozlijedila je policajca.

Iako policija za Vanessom Raney traga dvije godine, reporterka 'Provjerenog' Ema Branica u samo četiri dana riješila je slučaj opsesivne Amerikanke. 
 
Žrtva maltretiranja, Ivančica Banković-Mandić, tom je prigodom Novoj TV poslala pismo zahvale, a kako je Emi Branici uspjelo ono što policiji nije dvije godine, pogledajte u četvrtak u 'Provjerenom' u 22 sata. 

“Poštovanje!
Moram priznati da ne pratim televizijske emisije, ali više puta sam primijetila da je vaš informativni program iznimno brz, pouzdan i aktualan. Posebno u odnosu na druge televizije. Sada sam posebno duboko dirnuta kako je vaša novinarka Ema Branica pratila i odradila slučaj dugotrajnog maltretiranja moje obitelji, Croaticuma - centra za hrvatski kao drugi i strani jezik i mene osobno od Vanesse Raney, američke državljanke.

S neviđenom profesionalnošću ona je u samo nekoliko dana riješila slučaj koji su institucije uporno ignorirale, a zagrebačka policija ocijenila nemogućim da se V.R. bez službeno prijavljene adrese pronađe. Ema Branica je vrhunski profesionalac, izniman psiholog, sjajan režiser, neviđeni potencijal i, što je najvažnije, predivna osoba! To što imate takvu osobu u svojem kolektivu zasigurno vam jamči dugotrajnu popularnost i gledanost.
 

Uz žaljenje što je u rješavanju ove mučne sage stradao osječki policajac (u čiju sam se postaju također javila i izrazila zahvalnost i želju za brzim oporavkom), najtoplije  zahvaljujem vašoj televiziji što tako profesionalno i ljudski pomaže na toliko različitih mjesta gdje hrvatske institucije zakazuju.
 
Emi Branici hvala do neba!
Ivančica Banković-Mandić s obitelji“

Komentara 2

PU
pulizg
14:13 16.05.2017.

to nam samo govori kolko nam je murija sposobna

DU
Deleted user
15:04 16.05.2017.

I građani su sami krivi za takvo ponašanje policije jer gledaju te helikopterske desante, kad specijalci vise niz užad iz helikoptera, kao zec kobru - onda raste udivljenje u glavama šefova policije da je to ono pravo. U zbilji, građani željni policijskih službenika u staromodnim pješačkim ophodnjama po kvartovima i kolodvorima, k o nekoć, nikako to dočekati da se stalno sreću policijske ophodnje i rješavaju probleme na koje naiđu u hodu. A da se ne govori o složenijim slučajevima, poput ovog, gdje treba ipak mućnuti glavom i pronaći IP osobe koja maltretira online...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije