Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Policija istražuje slučaj

Zločin u Vukovaru: Ubijena je majka dvoje djece, 45-godišnjak je bio pod utjecajem alkohola i droga

Ubojstvo u Vukovaru
Branimir Bradarić
30.10.2022.
u 11:12

Muškarac se nakon napada, podsjetimo, udaljio s mjesta zločina, a potom je uhićen. Ispred kuće okupljaju se članovi obitelji i prijatelji ubijene žene. Kako neslužbeno doznajemo muškarac je bio pod utjecajem alkohola i droga.

U subotu navečer, nešto prije 19 sati, u vukovarskoj četvrti Borovo naselje došlo je do fizičkog napada na 38-godišnju žena koja je od zadobivenih ozljeda potom preminula u Nacionalnoj memorijalnoj bolnici „Dr. Juraj Njavro“.

U prvoj informaciji iz policiji navodi se kako je policija u 18:51 sati zaprimila telefonsku dojavu da je u Vukovaru u obiteljskoj kući napadnuta 38-godišnjakinja i tjelesno ozlijeđena od strane jednog muškarca koji se udaljio s tog mjesta.

Izvijestili su i kako su jutros iz vukovarske bolnice dobili informaciju da je zbog teških tjelesnih ozljeda preminula.

- Policija je ubrzo pronašla 45-godišnjeg Vukovarca te ga privela u vukovarsku policijsku postaju, zbog sumnje da se dovodi u svezu s počinjenjem tog događaja. U tijeku je kriminalističko istraživanje – izvijestili su iz policije.

Kako se doznaje do napada je došlo ispred kuće. Nožem je na više mjesta izgreban žrtvin automobil. Žena ima rane po trbuhu i po rukama što ukazuje da se pokušavala obraniti.

Prema neslužbenim informacijama u trenutku napada na ženu u kući su bili i njenih dvoje malodobne djece i jedna prijateljica. Preminula žena je J.E. koja je bila razvedena i u kući je živjela sa djecom dok je njen bivši suprug danas bio u kući gdje su se okupljali članovi obitelji i prijatelji. Policija još nije izašla s detaljima događaja ali kako doznajemo žena je zadobila više ubodnih rana nožem.

-Sinoć je bila gusta magla i ništa se nije moglo vidjeti. Čula sam nekakve vriskove i uzvike “Nemoj, nemoj”, “Što to radiš”… Kada sam kasnije izašla van vidjela sam policiju ispred kuće koji svjetiljkama pretražuju područje oko kuće – rekla nam je jedna od susjeda.

Razgovarali smo i s drugim susjedima koji također ništa nisu vidjeli govoreći kako je već bio mrak i magla. Ne kriju da su uplašeni kao i da brinu što su sve vidjela djeca i kako će sve oni podnijeti.

Inače, A.V. je radila kao knjigovođa u OŠ Borovo. Susjedi za nju imaju samo riječi hvale navodeći kako je iznimno brinula o svojoj djeci i kuću i okućnicu uvijek držala uredne.

Neslužbeno doznajemo kako je ubojica 45-godišnji Vukovarac S.A. koji je ranije imao problema sa zakonom. I on ima brak iza sebe i dvoje djece. Njegovi poznanici kažu i kako je ranije živio i radio u Norveškoj kao i da je bio u ljubavnoj vezi s ubijenom. Radio je kao soboslikar i radio fasade na kućama.

Iz policijskih krugova smo doznali kako mu je poslije privođenja utvrđeno da je bio pod utjecajem alkohol (oko 1,7 promila) ali i pod utjecajem raznih narkotika. Imao je zadnjih dana i čudne objave na svome Facebook profilu od kojih je zadnja bila tijekom jučerašnjeg dana kada je sa visine snimao središte Vukovara.

Glasnogovornik PU vukovarsko – srijemske Dragoslav Živković kazao je kako policija vrši dalje kriminalističko istraživanje kao i da će o detaljima ovoga događaja izaći kada budu imali sve pojedinosti. Danas je se moglo vidjeti nekoliko policijskih vozila kako se kreću u blizini obiteljske kuće gdje je došlo do napada, a neslužbeno doznajemo kako traže nož kojim je počinjeno ubojstvo. 

 

Ključne riječi

Komentara 19

Avatar OliveP.
OliveP.
13:10 30.10.2022.

" Preminula žena je J.E." ........pa nastavlja....."Inače, A.V. je radila kao knjigovođa u OŠ Borovo. Susjedi za nju imaju samo riječi hvale navodeći kako je iznimno brinula o svojoj djeci i kuću i okućnicu uvijek držala uredne." ....... božesačuvaj vass i vašeg izvještavanja... to je čista sramota od novinarstva!

BE
Beyonder
11:33 30.10.2022.

Nikad, ali nikad još nisam čuo da je netko ubio drugoga pod utjecajem marihuane. Samo kažem

Avatar Bill Carson
Bill Carson
11:50 30.10.2022.

Marihuana nije sigurno, igla ili tableta možda

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije