Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uhićen 45-godišnjak

Detalji strave u Vukovaru: Ženu (38) više puta ubo nožem, u kući navodno bila i njezina djeca

Ubojstvo u Vukovaru
Branimir Bradarić
30.10.2022.
u 09:29

Policija je ubrzo pronašla 45-godišnjeg Vukovarca te ga privela u vukovarsku policijsku postaju, zbog sumnje da se dovodi u svezu s počinjenjem tog događaja.

Iz policije javljaju kako je sinoć u Vukovaru ubijena žena. Policija je sinoć, u 18,51 sati, zaprimila telefonsku dojavu da je u Vukovaru u obiteljskoj kući napadnuta 38-godišnjakinja i tjelesno ozlijeđena od strane jednog muškarca koji se udaljio s tog mjesta. Žrtva je žurno prevezena u Nacionalnu memorijalnu bolnicu „Dr. Juraj Njavro“ u Vukovaru radi ukazivanja liječničke pomoći, no jutros, 30. listopada, nadležni bolnice su nas izvijestili kako je zbog teških tjelesnih ozljeda preminula.


 

Policija je ubrzo pronašla 45-godišnjeg Vukovarca te ga privela u vukovarsku policijsku postaju, zbog sumnje da se dovodi u svezu s počinjenjem tog događaja. Policijski službenici Policijske uprave vukovarsko-srijemske i zamjenica Županijskog državnog odvjetništva u Vukovaru na mjestu događaja su proveli očevid.

U tijeku je kriminalističko istraživanje. Neslužbeno doznajemo kako je 38-godišnjakinja više puta ubodena nožem. Navodno kako su u trenutku napada u kući bila i djeca ove žene. 

Video: Horor u Zagrebu: Palicama razbili auto i čovjeka tukli na podu pa ga opljačkali

Ključne riječi

Komentara 5

DU
Deleted user
10:34 30.10.2022.

Koga se tu skriva, koga štiti? Ime i prezime tog skota.

Avatar Mario1000
Mario1000
11:09 30.10.2022.

Izvučeni uz koju godinu zatvora ,a žena mlada ode sa ovoga svijeta

VI
vidum
06:58 31.10.2022.

Navodno su bili u vezi. Ako je to istina, trebao se držati one "dok traje traje". Razvedene žene vrlo rijtko žele trajnu vezu. Ovako je uništio, ne jedan nego četiri života.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije