Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MRKŠIĆ, ŠLJIVANČANIN I RADIĆ

Zločin i kazna Vukovarske trojke: Je li pravda zadovoljena i što bi bilo da nije bilo Haaškog suda

17.11.2021.
u 15:57

U optužnici trojci Haag se bavio isključivo zločinom na Ovčari, ali ne i prekomjernim granatiranjem i opsadom Grada

Komentara 2

Avatar Prosenjak
Prosenjak
21:32 17.11.2021.

Mrkšić nije ni trebao biti na toj optužnici jer on s tim genocidnim zločinom nema ništa. Šljivančanin koji je bio glavni operativac tog genocida na terenu trebao je dobiti doživotnu isto kao i Radić koji je ravnao strelječkim strojem. A kao prvooptuženi u procesu za Ovčaru trebao je biti suđen Aleksandar Vasiljević. To je u potpunosti zločin pod organizacijom i ravnanjem KOS-a. Što se tiče Haaga on je bio dobar Srbima, odličan Muslimanima a što se tiče Hrvata bolje da ga nikad nije bilo. Jer taj sud je u svojoj suštini dosudio da Hrvate ima pravo ubiti tko god hoće i bez ikakve kazne a Hrvati ne smiju nikoga krivo ni pogledati, dok god traje rat Hrvati moraju svaku izgovorenu riječ na apotekarskoj vagi vagati da se sutra ne bi pojavio neki suludi liberal travestit koji će na temelju vaganja mikroskopskom vagom u nečijim rječima prepoznati namjeru nekakvog uzp-a.

AD
adminka
21:38 17.11.2021.

Baš slušam danas reportažu na tv iz ratnih dana i svi optužuju kao agresora JNA, a niko ne veli Srbija. Ne mogu vjerovati, zašto su se bojali reči da je Srbija bila agresor? Pa iz vojske su Hrvati pobjegli, Bošnjaci isto , ostali su samo Srbi i rukovodili su ih iz Srbije, to treba reči jasno i glasno i tražiti Srbiju ratnu odštetu i da prizna agresiju, pa neka plati. Onda neće imati lufta za kredite koje diže za naoružanje. U stvari trebalo bi joj kao državi suditi i zabraniti da se ikada više naoružava poslije genocida koje je počinija na tlu RH i BiH.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?