Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 108
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Najtrofejniji hrvatski izbornik

Zlatko Dalić novi brend ambasador Zvijezde: 'To je kompanija uz čije proizvode živimo cijeli život'

Zlatko Dalić novi brend ambasador Zvijezde
Foto: Ratko Mavar
1/4
17.01.2024.
u 15:13

Fabris Peruško je istaknuo kako najveća vrijednost suradnje Zlatka Dalića i Zvijezde nije u poslovnoj sinergiji, nego u poruci koja se šalje o zajedničkoj predanosti jačanju nacionalnih uspješnica, bez obzira iz kojih područja dolaze

U godini europskog nogometnog prvenstva (EURO 2024.) kompanija Zvijezda u sastavu Fortenova grupe dobila je novog brend ambasadora – Zlatka Dalića, izbornika hrvatske nogometne reprezentacije, priopćili su iz te kompanije. Najtrofejniji hrvatski izbornik, koji se nakon uspjeha u Kataru 2022. godine i titule doprvaka Lige nacija s hrvatskom reprezentacijom sprema na nove izazove, u nazočnosti Fabrisa Peruška, člana upravnog odbora i glavnog izvršnog direktora Fortenova grupe, potpisao je ugovor o suradnji s Upravom Zvijezde, Tomislavom Alagušićem, predsjednikom i članicama uprave Dajanom Mrčelom i Karmen Rosan.

- Baš kao i hrvatska nogometna vrsta i Zvijezda je jedan od najsnažnijih i najpoznatijih hrvatskih brendova, zbog čega mi je istinsko zadovoljstvo preuzeti ulogu njezinog brend ambasadora. To je kompanija uz čije proizvode živimo cijeli život i koji su obogatili sve važnije proslave u svim našim obiteljima, pa tako i u mojoj. Biti uspješan više od 100 godina kao što je to Zvijezda, zaslužuje poštovanje i divljenje. Ja samo mogu reći da je iza svakog uspjeha, bilo poslovnog, bilo sportskog, uvijek jako puno rada i truda, odgovornosti i spremnosti na učenje i brzo prilagođavanje promjenama. Još je važnije znati da je uspjeh uvijek rezultat zajedničkog truda svakog pojedinca u timu, pa tako i svakog zaposlenika koji je bio dio Zvijezdinog tima tijekom duge povijesti njezina poslovanja. Jednako kao i naši nogometaši, oni su pravi promotori hrvatskih uspješnih priča – rekao je izbornik Dalić.

Fabris Peruško je istaknuo kako najveća vrijednost suradnje Zlatka Dalića i Zvijezde nije u poslovnoj sinergiji, nego u poruci koja se šalje o zajedničkoj predanosti jačanju nacionalnih uspješnica, bez obzira iz kojih područja dolaze.

VEZANI ČLANCI:

- Kroz to gradimo globalnu prepoznatljivost brendova iz Hrvatske, bilo sportskih, poslovnih, znanstvenih ili kulturnih. To je i razlog zbog kojeg je Fortenova grupa, kao jedna od vodećih kompanija u jugoistočnoj Europi, ponosni generalni sponzor nacionalnog nogometnog saveza. I mi, jednako kao i naša uspješna nogometna reprezentacija, njegujemo vrijednosti timske suradnje i odgovornosti, inzistiramo na izvrsnosti i inovativnosti i kroz to kontinuirano podižemo vlastite standarde poslovanja i širimo pozitivan utjecaj na okruženje - izjavio je Peruško.

- Naš novi brend ambasador i Zvijezda dijele istu viziju u ostvarivanja vrhunskih rezultata i vrijednosti povezanih s izvrsnošću, povjerenjem i vjernosti i prepoznatljivošću – kazao je pak Tomislav Alagušić predsjednik uprave Zvijezde.

Po potpisivanju ugovora, izbornik i menadžment Zvijezde i Fortenova grupe zajedno su obišli i proizvodni pogon u kojem se proizvode svi najdugovječniji, ali i najnoviji, inovativni proizvodi Zvijezde.

VIDEO Još 4 zemlje nisu priznale Hrvatsku. Znate li koje?

Komentara 4

ER
EroK
18:41 23.01.2024.

Evo, imamo tipičan primjer jala, zlobe i ljubomore, moguće i mržnje hrvatskih uspjeha!

Avatar korisničko_ime
korisničko_ime
15:46 17.01.2024.

Lovica samo kapa, a ovaj krip Peruško može i treću vilu graditi

Avatar dr. Evil
dr. Evil
16:25 17.01.2024.

Ovako kako su prezentirali ispadne kao da je to nekakva nacionalna dužnost a u stvarnosti čovjek koji leži na parama o reklamiranom proizvodu lijepo priča bez obzira šta privatno misli, sve kako bi namamio ljude koji suprotno od njega preživljavaju od 1. do 1. - da kupe njegovu plaćenu reklamu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije