Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 108
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
podvodila u splitu

Žene starije od 40 godina seks naplaćivale od 300 do 500 kuna

prostitutke u Rimu
Reuters/Pixsell
01.09.2012.
u 16:01

Kaštelanka je od konca 2010. do 30. kolovoza ove godine, u unajmljenim stanovima u Splitu angažirala dvije žene starije od 40 godina sa splitskog i zagrebačkog područja

Policijski službenici Odjela organiziranog kriminaliteta PU Splitsko-dalmatinske dovršili su kriminalističko istraživanje nad 54-godišnjom G.K. iz Kaštel Novoga koju sumnjiče za dva kaznena djela podvođenja na štetu dviju hrvatskih državljanki, jedne sa šireg splitskog, a druge sa zagrebačkog područja. Kaštelanska svodnica predana je policijskom pritvorskom nadzorniku, a Općinskom državnom odvjetništvu u Splitu policija je proslijedila kaznenu prijavu zbog osnovane sumnje u počinjenje dvaju kaznenih djela podvođenja. Nakon ispitivanja, Državno odvjetništvo donijet će odluku o otvaranju istrage, a G.K. bi mogla završit i u istražnom zatvoru ukoliko se procijeni da bi mogla utjecati na svjedoke.

Kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je kako je 54-godišnja Kaštelanka od konca 2010. do 30. kolovoza ove godine, u unajmljenim stanovima u Splitu angažirala dvije žene starije od 40 godina sa splitskog i zagrebačkog područja koje su različitim klijentima pružale seksualne usluge. Podvodačica i njezine "djelatnice" naplaćivale su seks "po mušteriji" od 300 do 500 kuna. Kaštelanka je s jednom od njih zarađeni novac dijelila po modelu ''pola-pola'', dok je drugoj davala puno manje.

Temeljem naloga suca istrage, policija je pretražila unajmljene stanove u kojima su "Splićanka" i "Zagrepčanka" pružale i naplaćivale seksualne usluge. Neslužbeno doznajemo kako su pronađeni kondomi te nekoliko mobitela s različitim brojevim, dokazi bitni za daljnje vođenje kaznenog postupka.

Ključne riječi

Komentara 39

BO
bolesnodrustvo
17:17 01.09.2012.

Ovo da nije tragično bilo bi smješno, zamislite osobe starije od 40 godina traže svodnicu za najstariji zanat baš su jadne.

PA
"Pandza"
17:34 01.09.2012.

Booo- te kod mene u Sarajevu mozes dobiti za 90 lipa, samo platis kahvu i ides brate koliko ti dusa trazi !

IS
istima
16:44 01.09.2012.

I sad će biti kažnjena kao i onaj što je sucima prodavao pravosudni ispit...... hoćel' i one dobiti petogodišnju zabranu za obavljanje svoje profesije ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije