Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nakon pobjede

Željko Komšić: Tužit ćemo Hrvatsku!

Željko Komšić
Foto: STRINGER/REUTERS/PIXSELL
1/4
Autori: Hina, Vecernji list
08.10.2018.
u 15:29

Imamo pravo tužiti Republiku Hrvatsku Međunarodnom sudu za pravo mora u Hamburgu, jer je dva puta prekršila kao država Međunarodnu konvenciju o pravu mora povlačenjem morske granice, rekao je Komšić

Novi član Predsjedništva BiH Željko Komšić dao je intervju za HRT. Komšić je pobijedio Dragana Čovića kao predstavnik iz reda hrvatskog naroda.

Između ostalog, Komšić je poručio kako će tužiti Hrvatsku.

"Imamo pravo tužiti Republiku Hrvatsku Međunarodnom sudu za pravo mora u Hamburgu, jer je dva puta prekršila kao država Međunarodnu konvenciju o pravu mora povlačenjem morske granice. Zašto se to veže za Pelješki most? Zato što to koristite kao adut, nećete utvrditi granicu na moru, nećete ispoštovati čak sporazum Tuđman-Izetbegović o morskoj granici. Jer da poštujete taj sporazum, znate preko kojeg mora bi išao taj Pelješki most - preko BH mora", rekao je Komšić.

Podsjetimo, Željko Komšić pobijedio je u utrci za hrvatskog člana predsjedništva BiH, osvojivši 45.000 glasova više od glavnog konkurenta Dragana Čovića, pokazuju u ponedjeljak podaci izbornog povjerenstva nakon 80 posto prebrojanih listića.

Video: Pogledajte “okršaj” Plenkovića i Marasa u Saboru

 

Komentara 267

Avatar Toni Broo
Toni Broo
16:19 08.10.2018.

U zadnjih 6 godina najviše u Hrvatsku useljavaju Bošnjaci i to njih 2 do 3 tisuće godišnje. To pokazuju podaci državnog zavoda za statistiku. Bošnjaci masovno naseljavaju najviše Istru, Rijeku i Zagreb, a da im je odlično u Hrvatskoj pokazujee i natalitet jer je svake godine sve više rođenih Bošnjaka u Hrvatskoj, najviše u Istri. Toliko im je dobro u Istri i toliko su se već razmnožili da im se u Puli mora izgraditi džamija. Ove godine su i u Sisku dobili džamiju, a u Rijeci prije dvije godine. Vrijeme je da Hrvatska prestane izdavati radne dozvole Bošnjacima i poticati njihovo razmnožavanje na prostoru Hrvatske jer je očito da je njihova politika neprijateljska prema Hrvatskoj i Hrvatima u BiH.

PP
pp
16:18 08.10.2018.

Muslimani se pokazuju kao hrvatski neprijatelj broj 1.

PP
pp
15:56 08.10.2018.

Izabran glasovima muslimana, zastupa muslimanske interese.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije