Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
otvorenje

Željko Kerum: Split je željan investicija

samsung (1)
Foto: Nino Strmotić/Pixsell
1/5
01.10.2010.
u 21:01

Na otvaranju nove trgovine u središtu grada Kerum se pojavio sa svojim najodanijim i nerazdvojnim prijateljima Joškom Svagušom, predsjednikom uprave Hajduka i Ivicom Livajom.

Split je željan investicija. Zahvaljujem gospodinu Marijanu Šariću, vlasniku tvrtke Europa Trade, što je doprinio razvoju Splita i zapošljavanju nekoliko ljudi, kazao je splitski gradonačelnik Željko Kerum otvarajući Samsungov brand shop, prvu specijaliziranu prodavaonicu takve vrste u Hrvatskoj.

Na otvaranju nove trgovine u središtu grada Kerum se pojavio sa svojim najodanijim i nerazdvojnim prijateljima Joškom Svagušom, predsjednikom uprave Hajduka i Ivicom Livajom.

Nitko drugi od splitskih političara nije došao (pitanje jesu li pozvani), jer organizatorima svečanosti bilo je dovoljno da im dođe Kerum.

Važno da su se pojavila, čulo se, "tri splitska tenora".

 

 

 

 

Komentara 7

BA
balance
10:48 02.10.2010.

U prvi tren sam pomislio da su otvorili tvornicu Samsung! Kad ono obicna trgovina.

OB
-obrisani-
19:58 02.10.2010.

Imal ovaj sta pametnije raditi no otvarati ducan ?

SU
Superherc
19:02 02.10.2010.

Zivija Zele legenda :)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije