Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Političke križaljke

Željko Gojšić više nije član niti jednog nadzornog odbora

gojsic
kristina štedul fabac/pixsell
17.09.2010.
u 14:29

Bivši predsjednik Vijeća više nije u NO-u Čistoće i Hostela, gdje su ga zamijenili Stjepan Turković, direktor Zelenila, i Vjekoslav Hlaj, HDZ-ov gradski vijećnik.

Odlaskom Željka Gojšića s mjesta predsjednika Gradskog vijeća i potpredsjednika Gradskog odbora HDZ-a, dogodile su se i promjene u nadzornim odborima nekih tvrtki. On više nije u NO-u Čistoće i Hostela, gdje su ga zamijenili Stjepan Turković, direktor Zelenila, i Vjekoslav Hlaj, HDZ-ov gradski vijećnik.

S. Turković više nije predsjednik Upravnog vijeća Dječjeg vrtića Karlovac, tu ga je zamijenila Daliborka Jurković, predsjednica Kluba HDZ-ovih vijeća. Ona, pak, više nije na čelu NO-a Karlovačkog tjednika. Taj posao sada radi Damir Mandić, ravnatelj Gimnazije Karlovac.

Članovi nadzornih odbora gradskih tvrtki primaju mjesečno 1000 kuna. Lani su primali 500 kuna više.

Komentara 6

GR
grunfdgrejt
22:40 17.09.2010.

Damir Mandić je sve osim ono u prethodna dva komentara. To je najbrže napredujući beskičmenjak i kao takav je daleko od poštenjačine, što se vidi i po društvu u kojem odlično kotira. Ali... mladeži HDZ-a svaka čast na munjevitoj podrepaškoj akciji!

NC
nostrum croaticum
13:31 18.09.2010.

Gojšiću je sada najljepše.Sada je čovjek kojeg nitko ne j. Fali mi njegove sjednice jer je bio dobar zabavljač.Bezu dlake na jeziku. Željac sretno.

MU
muthafka
20:17 17.09.2010.

Damir Mandić-jedina osoba za koju se može reći da je poštenjačina!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije