Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gaf tjedna

Glasnović bi strijeljao suca, a gotovo sve suce u RH optužio da su korumpirani

Željko Glasnović
Foto: Luka Stanzl/Pixsell
24.09.2017.
u 20:37

On je govorio o stanju u hrvatskom pravosuđu pa je, nakon što je sam sebi postavio pitanje kako uopće opisati stanje u njemu, ispričao vic.

Nezavisni saborski zastupnik Željko Glasnović izjavio je da bi strijeljao jednog suca. – Meni se hvali jedan “crveni kmer” iz bivšeg sustava, sudac, da nije riješio nijedan slučaj u svojem mandatu u bivšoj državi. Prijatelju, ja bih njega strijeljao, a nažalost nemamo takvu državu još – kazao Glasnović za saborske rasprave.

On je govorio o stanju u hrvatskom pravosuđu pa je, nakon što je sam sebi postavio pitanje kako uopće opisati stanje u njemu, ispričao vic.

– Nedavno je u Zagrebu održana konvencija poštenih sudaca, obojica su se pojavila. Lustracija mora početi u pravosuđu. Dok se ne riješimo pravne ostavštine SFRJ, od toga nemamo ništa – rekao je Glasnović, veliki borac protiv komunističkog režima, koji bi, eto, provodio brutalne metode najgorih verzija tog režima.

Usto, veliki patriot Glasnović optužio je gotovo sve suce u Hrvatskoj da su korumpirani, a za to su mu opet krivi komunisti i bivša država.

Komentara 23

DR
Draš
21:15 24.09.2017.

Istina najviše boli. U zemlji laži ,govorenje istine je nešto što se ismijava i izvrgava ruglu.Pusićka ili Jakovina javno kažu da streljanje 600000(brojka kojom su se sami ponosili) ljudi od strane komunista na području bivše države bez ikakvog suđenja nijee zločin i koliko znam nitko nije dizao graju a general je u svom živopisnom stilu to izjavio upravo da šokom ukaže i senzibilizira puk koliki je zapravo zločin kada sudac ništa ne radi ili sudi po nalogu partije prema cjelokupnom društvu a psi se sada prave blesavi kao da to ne razumiju i kao da je to izrečeno u doslovnom značenju.

Avatar Chupacabra
Chupacabra
20:49 24.09.2017.

I,...... poštovani novinaru Josipe, koji si dobio posao u VL putem javnog natječaja (mo'š mislit').... Što je čovjek slagao? Da si pravi novinar istražio bi te njegove navode o iskvarenosti pravosuđa i koliko stvarno ima sudaca iz bivšeg sistema a ne pisao o metaforama.....

Avatar Idler 3
Idler 3
20:49 24.09.2017.

Pravi problem je kaj je on vrlo točno opisal naše sudstvo....jedino je to izrekel na neprimjeren način !!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije