Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nagrade

Željka Perić najliječnica, Štefica Bagarić najsestra

Željka Perić i Štefica Bagarić
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
06.02.2015.
u 20:00

– Dr. Perić ne oklijeva pacijentima dati novac kada nemaju za autobus do bolnice – kaže predsjednik udruge pacijenata M. Drlje

Kada sam zbog komplikacija u trudnoći završila u bolnici, ona je prekinula svoj godišnji odmor i mijenjala me u mojoj ambulanti. Pitam se koliko ima ljudi spremnih na takvo što, jedan je od komentara o radu dr. Željke Perić, obiteljske liječnice iz Zdenaca koju je Udruga hrvatskih pacijenata proglasila najboljom liječnicom u prošloj godini.

Uz dr. Perić, priznanje za svoj rad od ove je udruge dobila medicinska sestra Štefica Bagarić iz Klinike za psihijatriju Vrapče kao najbolja medicinska sestra u 2014. godini. Priznanja su im jučer svečano uručena, a predsjednik spomenute Udruge Marijo Drlje za dr. Željku Perić je istaknuo i da je krasi veliko ljudsko srce te da ne oklijeva svojim pacijentima dati ni novac kada nemaju za autobus do bolnice.

>> Pregledali smo više od sto branitelja, a to je tek početak

Komentara 2

DH
dalibor.hren
07:17 07.02.2015.

Štefica je bila u "pripijenom" (ministar Varga)

NV
novo vriijeme
10:08 07.02.2015.

Sestre štefica sa ocrnjene i kompromitirane psihijatrije Vrapče, čime li se istakla u toj ustanovi pitam ja Drlju. Kada se je to Drlje javo u zaštiti pacijenata naročito onih koje su bez osonove zatavarali po psihijatrijama. Treba ukinuti državne novcece toj tkz udruzi pacijenata. Varga nije tamo trebao ni ići pa bi izbjegao skandal i tračanja danas u novinama.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije