Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
3 milijuna potpisa

Željka Markić podržala Rumunje koji traže referendum o braku

Željka Markić
Foto: Screenshot
30.01.2018.
u 21:55

Rumunjski političari imaju dvije opcije: Ili poštivati te glasove, saslušati ih, te pomoći i dozvoliti ljudima da izaberu žele li zaštititi brak između muškarca i žene, kaže Markić

Predsjednica Udruge U ime obitelji Željka Markić podržala je rumunjsku inicijativu European Dignity Watch koja želi u Rumunjskoj provesti referendum o braku.

Potpis za održavanje referendum kojim bi se zabranili istospolni brakovi u Rumunjskoj je dalo tri milijuna građana, od njih 20 milijuna.

– Rumunji su prikupili više od tri milijuna potpisa za ono što bih ja nazvala najsnažnijim građanskim pokretom u Rumunjskoj od kada je postala demokratska država. Rumunjski političari imaju dvije opcije: Ili poštivati te glasove, saslušati ih,  te pomoći i dozvoliti ljudima da izaberu žele li zaštititi brak između muškarca i žene. Ili mogu izabrati ići u drugom smjeru, smjeru politike Ceausescua i odvesti Rumunjsku natrag u vrijeme kada je na snazi bila diktatura. Nadam se da će izabrati prvu opciju – rekla je u promotivnom spotu Željka Markić.

Komentara 74

Avatar Leftard_logic
Leftard_logic
22:10 30.01.2018.

Uskoro očekujemo riku hrvatskih protuprirodnaša...

SP
Spezispezi
23:04 30.01.2018.

Kladio bih se da u članku ima barem jedna velika laž; ne vjerujem da pokret u Rumunjskoj traži zabranu homo braka, nego zaštitu tradicionalnog braka muškarca i žene, a tu je velika razlika i podvala protivnika čiji aktivizam izvire iz svih pora društva.

DU
Deleted user
22:21 30.01.2018.

Nevjerojatna brojka. Čestitam.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije