Naslovnica Vijesti Hrvatska

Željka Markić podržala Rumunje koji traže referendum o braku

Rumunjski političari imaju dvije opcije: Ili poštivati te glasove, saslušati ih, te pomoći i dozvoliti ljudima da izaberu žele li zaštititi brak između muškarca i žene, kaže Markić
30. siječnja 2018. u 21:55 74 komentara 2818 prikaza
Željka Markić
Foto: Screenshot

Predsjednica Udruge U ime obitelji Željka Markić podržala je rumunjsku inicijativu European Dignity Watch koja želi u Rumunjskoj provesti referendum o braku.

Željka Markić MATE MIJIĆ Četiri razloga zašto novi Markićkin referendum neće uspjeti

Potpis za održavanje referendum kojim bi se zabranili istospolni brakovi u Rumunjskoj je dalo tri milijuna građana, od njih 20 milijuna.

– Rumunji su prikupili više od tri milijuna potpisa za ono što bih ja nazvala najsnažnijim građanskim pokretom u Rumunjskoj od kada je postala demokratska država. Rumunjski političari imaju dvije opcije: Ili poštivati te glasove, saslušati ih,  te pomoći i dozvoliti ljudima da izaberu žele li zaštititi brak između muškarca i žene. Ili mogu izabrati ići u drugom smjeru, smjeru politike Ceausescua i odvesti Rumunjsku natrag u vrijeme kada je na snazi bila diktatura. Nadam se da će izabrati prvu opciju – rekla je u promotivnom spotu Željka Markić.

Kolumna Zakoni neće zaustaviti neznanje i mržnju, ali strah od suda nije loš početak u njihovu suzbijanju Aleksandar Stanković Nedjeljom u dva Aleksandar Stanković emisiju počeo porukom Željki Markić i Nini Raspudiću Željka Markić BLOKIRANJE STRANICA Markić: Vlada bi trebala od Facebooka tražiti da poštuje hrvatske zakone
VISERA
EU FONDOVI
Inovacije: Radimo na razvoju robota koji će mnoge poštedjeti zamornog pretipkavanja podataka
 • Avatar Leftard_logic
  Leftard_logic:

  Uskoro očekujemo riku hrvatskih protuprirodnaša...

 • Spezispezi:

  Kladio bih se da u članku ima barem jedna velika laž; ne vjerujem da pokret u Rumunjskoj traži zabranu homo braka, nego zaštitu tradicionalnog braka muškarca i žene, a tu je velika razlika i podvala protivnika čiji aktivizam izvire iz ... prikaži još! svih pora društva.

 • Andro:

  Nevjerojatna brojka. Čestitam.