Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U ime obitelji

Žele u odbore za provedbu referenduma kako bi i oni nadzirali glasovanje

u ime obitelji
Foto: Tomislav Miletić/PIXSELL
02.11.2013.
u 23:00

Isti prijedlog upućen je i čelnicima Sabora, Ustavnog suda te saborskih odbora za Ustav i zakonodavstvo.

Građanska inicijativa U ime obitelji uputila je DIP-u prijedlog za imenovanje članova inicijative u odbore za provedbu glasovanja na državnom referendumu o braku.

Inicijativa predlaže listu svojih potencijalnih članova odbora ističući da ti odbori imaju važnu ulogu tijekom provedbe referenduma jer nadziru sam proces glasovanja te prvi zbrajaju glasove.

Isti prijedlog upućen je i čelnicima Sabora, Ustavnog suda te saborskih odbora za Ustav i zakonodavstvo.

Komentara 13

CV
crna vrana
21:42 02.11.2013.

Logičan zahtjev. Neće valjda GONG hiniti nepristranog promatrača , jer su se oni politički izjasnili protiv ovog referendumskog pitanja. Stoga je opravdano da zainteresirana strana bude uključena.

FJ
fjdanm
12:49 03.11.2013.

Protivnici obitelji i demokracije su spremni primijeniti Staljinovo pravilo da ne odlučuju ljudi koji daju svoj glas nego odlučuju oni koji broje glasove. Zato im ne smijemo dozvoliti da sami broje glasove!!!

BI
bijeliptic
14:51 03.11.2013.

apsolutno sam da se na referendumu dopusti glavna kontorola brojanja glasova i listića -- zašto oni9 kiji su jedva dopustili referendum mislim da ne mogu biti glavni pri brojanju glasova i listića . zato ekipa u ime ovitelji mora bititelji mora biti za stolovima kod referenduma---odnosno u glasačkim odborima-

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije