Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RASPRAVA O OBUCI VOJNIKA

VIDEO Zekanović potezom provocirao druge zastupnike: 'Sjedi dolje čovječe. Sram vas bilo'

Zagreb: Hrvoje Zekanović u Saboru  izvukao papir sa slovom Z i podrapao ga
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/3
30.11.2022.
u 10:38

Stipo Mlinarić se ispričao 'što je ovakav gospodin ušao na listi Domovinskog pokreta u Hrvatski sabor'.

Ili ste uz Ukrajinu ili objesite ispred svojih ureda ovaj znak - poručio je to zastupnik Hrvoje Zekanović prilikom rasprave u Saboru o obuci ukrajinskih vojnika gdje je dignuo papir na kojem je bilo napisano slovo Z kojim se u Ukrajini identificiraju ruski vojnici.

Zekanović je nakon toga poderao papir, a u pozadini su se mogli čuti nezadovoljni zastupnici: 'Ajde sjedi dolje čovječe' i 'Ma sram vas bilo'.

Gordan Jandroković stao je na stranu Zekanovića i poručio nezadovoljnim zastupnicima 'da se smire' i 'da ne skaču'.

- Šta skačete? Kolega Zekanović je napravio nešto što se svakodnevno viđa i nemojte skakati ništa. Vi možete na račun vladajućih govoriti što želite, a onda da oni šute? - rekao je Jandroković dodajući da će Zekanović dobiti opomenu.

Marijan Pavliček poručio je kako Zekanović ovime vrijeđa sve neistomišljenike ali i da 'nije bitno što se kaže, nego tko vam kaže'

- Čovjek je izgubio svaki politički legitimitet i obraz - rekao je Pavliček koji je dobio opomenu od Jandrokovića 'jer to nije bila povreda poslovnika'.

Stipo Mlinarić se ispričao 'što je ovakav gospodin ušao na listi Domovinskog pokreta u Hrvatski sabor'.

- Naša greška. Ja sam bio protiv - rekao je Mlinarić. I on je dobio opomenu. 

Komentara 31

PE
PetarPan1108
20:42 30.11.2022.

Bravo Zekanovicu, samo tako nastavi!! Sve ih pogadas tamo gdje i treba, u živac!!!! Tako i treba....podrska! Da nisi u pravu nebi te vredali i napadali...:))

DU
Deleted user
10:44 01.12.2022.

Upecali se rusoljubi na Zekinu udicu i pokazali se pred svijetom.

SE
serđo12
11:52 30.11.2022.

Ko pušta u sabornicu migrante u kravatama ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije