Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 43
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HAK

Zbog vjetra zabrana za I. skupinu vozila između Bakra i Sv. Marije Magdalene. Kolona na A2 u smjeru Zagreba

Autocesta A11 od Lekenika do čvora Sisak trebala bi biti dovršena do 2023. godine
Zeljko Hladika/PIXSELL
21.03.2022.
u 07:20

Večeras od 21 do 6 sati zbog redovnog održavanja biti prekinut promet na autocesti A6 Rijeka-Zagreb između čvorova Bosiljevo1 i Vrbovsko u smjeru Rijeke.

Zbog vjetra na Jadranskoj magistrali (DC8) između Bakra i Svete Marije Magdalene zabrana je prometa za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle (I. skupina vozila), izvijestio je Hrvatski auto-klub u ponedjeljak.

Jak vjetar puše i na autocestama A1 Zagreb-Split-Ploče između tunela Sveti Rok i vijadukta Božići te A6 Rijeka-Zagreb između tunela Tuhobić i čvora Kikovica. Vozi se uz ograničenje brzine, no autoceste su otvorene za sve skupine vozila.

Na autocesti A2 Zagreb-Macelj zbog pojačanog prometa u zoni dvosmjernog prometa na mostu Sava u smjeru Zagreba vozi se usporeno, u koloni od oko 1,5 km.

Večeras od 22 sata do 6 sati na autocesti A3 Bregana-Lipovac zbog uključivanja izvanrednog prijevoza na najviše 15 minuta bit će prekinut promet u zoni čvorova Novska i Okučani (133. i 136. km.); na autocesti A4 Goričan-Zagreb večeras između 22 sata i 6 sati zbog uključivanja izvanrednog prijevoza na najviše 15 minuta bit će prekinut promet u zoni čvorova Čakovec i Ludbreg (21. i 24. km). te između čvorova Varaždin i Novi Marof u smjeru Zagreba.

Večeras od 21 do 6 sati zbog redovnog održavanja biti prekinut promet na autocesti A6 Rijeka-Zagreb između čvorova Bosiljevo1 i Vrbovsko u smjeru Rijeke.

Do 26. ožujka zbog radova na dijelu Jadranske magistrale (DC8) Rijeka- Bakar i državnoj cesti DC40 Bakar -Sveti Kuzam vozi se uz privremenu regulaciju prometa, a danas 21. ožujka od 11 do 12,44 sati promet će se povremeno i prekidati. 

Na graničnom priejalzu Bregana/Obrežje teretna vozila na izlaz čekaju tri sata, a na ulaz na prijelazu Tovarnik/Šid pet sati. U pomorskom prometu nema poteškoća.

VIDEO: Slovačka počela razmještati proturaketni sustav Patriot

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije