Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PAKISTANAC

Zbog cipela koje vibriraju izazvao uzbunu u zračnoj luci

Faiz Mohammad
AFP PHOTO
Autor
Zorana Bajt
10.05.2010.
u 17:05

Viši policijski istražitelj objasnio je kako do sada nisu vidjeli slične cipele pa su ih poslali na provjeru kako bi se potvrdila Mohamadova objašnjenja.

Pakistanska policija uhitila je muškaraca Faiza Mohamada koji je nosio vibrirajuće cipele, uvjerena da je riječ o opasnom teroristu, prenose agencije. Viši policijski istražitelj Niaz Khoso novinarima je objasnio kako on i njegovi kolege do sada nisu vidjeli slične cipele te da nisu ni znali da postoje na tržištu, zbog čega su ih poslali na provjeru kako bi se potvrdila Mohamadova objašnjenja.

Nakon opsežne istrage utvrđeno je da Mohamad nosi terapeutske cipele tvrtke “Good Vibrations” te da je njegovo uhićenje lažna uzbuna. Cipele američke tvrtke “Good Vibrations”, kako piše na njihovim internetskim stranicama, “dizajnirane su tako da cijelo vrijeme nošenja masažom uklanjaju bolove”– jer bolje je spriječiti nego liječiti.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije