Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 117
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
drama na 2. katu

Zatekla muža s ljubavnicom pa ga bacila s balkona

tuga, navijač, razočaranje, depresija,  (1)
Goran Stanzl/PIXSELL
21.02.2013.
u 09:16

Muškarac iz Al Harama zbog nevjere je izbačen na ulicu, ali doslovno jer ga je ljutita žena podigla, odnijela na balkon i bacila s drugog kata

Lakše je ozlijeđen jedan nevjerni Egipćanin nakon što ga je supruga zatekla u krevetu s ljubavnicom. Muškarac iz Al Harama zbog nevjere je izbačen na ulicu, ali doslovno jer ga je, piše Emirates 24/7, ljutita žena podigla, odnijela na balkon i bacila s drugog kata.

Zabrinuti susjedi vidjeli su ga kako ozlijeđen leži na cesti pa su pozvali hitnu pomoć i policiju. Policajci su priveli suprugu koja nije zanijekala da je izgubila živce kada je muža ugledala u njihovu bračnom krevetu s drugom ženom. Njen suprug zbrinut je u lokalnoj bolnici. Kazao je da je neće prijaviti policiji te da će tražiti oprost.

>>Izbo me nožem i završio u zatvoru. Volim ga i molim da ga oslobode!

 

Ključne riječi

Komentara 12

GR
grša65
11:58 21.02.2013.

Bravo !!!!!

Avatar Erwin Johannes Eugen Rommel
Erwin Johannes Eugen Rommel
10:42 21.02.2013.

Ova ima veca muda nego on :))))

VE
velikazmija
16:42 21.02.2013.

jeli ovakav slučaj opisan u kurikulumu--

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije