Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vukelić otkrio

Zašto su pala dva MiG-a, znat će se za nekoliko dana

'Karlovac - Ministar obrane Branko Vukelic. 160510 Photo: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL'
'Kristina Stedul Fabac/PIXSELL'
08.12.2010.
u 14:07

Ministar obrane poručio je da se ne boji za svoj položaj i da je spreman otići kad premijerka zaželi

Zašto su pala dva MiG-a kod Slunja? Odgovor na to pitanje mogao bi biti poznat za nekoliko dana. Potvrdio je to ministar obrane Branko Vukelić objašnjavajući da  istraga dobro napreduje i kako su pronađeni svi dijelovi aviona pa će uzrok pada biti vrlo brzo poznat.

- Očekujemo da bismo sredinom ovog mjeseca mogli doznati pravu istinu. To je još nekoliko dana, pričekajmo - poručio je Vukelić. Prokomentirao je i stanje u Oružanim snagama priznavši kako bi bilo, kao i stanje u Vladi, i bolje da nema krize. Poručio je da se ne boji za svoj položaj te da mirno spava i radi svoj posao.

- Premijerka ima pravo rekonstruirati Vladu. Došao sam na prijedlog predsjednice Vlade i spreman sam otići kad ona to predloži. Ali ne treba špekulirati o nečemu o čemu do sada i nije bilo govora - rekao je Vukelić.

Komentara 9

RO
ronin
15:56 08.12.2010.

sigurno je neka sabotaža jugokomunista...

OB
-obrisani-
15:46 08.12.2010.

Hahahahaaaaa Imamo policijsku istinu, političku istinu, kriminalističku, povijesnu, a i osobnu istinu... I sve su različite.

Avatar beg
beg
16:07 08.12.2010.

a glupi ljudi zasto su pala pa to zna svatko od nas a oni kao fol jos istrazuju,pa sudarili se zapeli jedan za drugoga i zato su pali a vi sad svirate k...cu samo trosite bez veze novac u kojekakve istrage

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije